2016-05-26 19:01:34
Φωτογραφία για Ο προπονητής της ομάδας μπάσκετ του Πανιωνίου, Βαγγέλης Ζιάγκος μίλησε για όλα...
Ο προπονητής της ομάδας μπάσκετ του Πανιωνίου, Βαγγέλης Ζιάγκος, μίλησε στον Σπορ Fm 94,6 και στην εκπομπή «Pick & Goal» με τους Αλέξη Σπυρόπουλο και Θανάση Ασπρούλια, για -για την φετινή πορεία του Πανιωνίου και την άνοδο στην Α2: «Το δικαιούμασταν πέρα για πέρα. Υπάρχουν δυο τρόποι που μπορεί να προσεγγίσει κανείς μια τέτοια επιτυχία. Ο πρώτος είναι να πούμε πως δεν έγινε και τίποτα γιατί μιλάμε για τον Πανιώνιο και ήταν λογικό πως θα εξασφάλιζε την άνοδο. Σε ένα πρωτάθλημα με πολλές δυσκολίες, είναι ένας μαραθώνιος 30 αγώνων και ήταν πολύ δύσκολο να το καταφέρουμε όλο αυτό. Ο δεύτερος είναι ότι μια ομάδα πρέπει να έχει κάποια χαρακτηριστικά για να ανταπεξέλθει. Και όταν έχεις όνομα σαν τον Πανιώνιο, ο αντίπαλος τα δίνει όλα για να σε κερδίσει».

-για την κατηγορία της Α2: «Η Α2 δεν έχει καμία σχέση με τη Β’ εθνική. Σε μπασκετική τεχνοτροπία, στα πάντα. Θα γίνουμε μάρτυρες ενός πρωταθλήματος που έχει πολλά κοινά με την Α1. Μιλάμε για μια κατηγορία που αγωνίζονται καλοί Έλληνες παίκτες. Χρειαζόμαστε ενίσχυση, αυτό είναι σίγουρο πάντως όπως και να’ χει».


-για το αν θα παραμείνει στην ομάδα: «Οι συζητήσεις δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμη. Υπάρχει θετική διάθεση και από τις δυο πλευρές. Ένας επαγγελματίας που σέβεται τον εαυτό του, εννοείται πως θέλει να μείνει σε μία ομάδα όπως ο Πανιώνιος. Υπάρχει μια ευθύνη όμως. Εγώ θα ήθελα να μείνω και εισπράττω το ίδιο από την άλλη πλευρά, άρα πιστεύω πως θα πάνε όλα καλά».

-για το ρόστερ: «Νομίζω η εμπειρία και η ιστορία το έχει δείξει. Θέλει εμπειρία και νεανικότητα μαζί και σε περίπτωση που συνδυαστούν αυτά, τότε θα βγει κάτι πολύ καλό. Βασικός άξονας είναι να έχεις έμπειρους παίκτες που να ξέρουν τον τρόπο να διαχειριστούν κάποιες καταστάσεις. Πρέπει να έχεις τον τρόπο έτσι ώστε να μην αφήνεις το χρόνο να σε φθείρει. Οπωσδήποτε χρειαζόμαστε ενίσχυση, αυτό είναι απαραίτητο για να έχουμε μια επιτυχημένη πορεία ξανά».

-για το Κλίβελαντ: «Ήθελα να πω -επειδή ειμαι φαν των Κάβαλιερς- πως έτυχε να βρεθώ στο Κλίβελαντ τις ημέρες που περίμεναν την απάντηση του Λεμπρόν Τζέιμς. Όλα τα κανάλια της πολιτείας του Οχάιο, είχαν ρολόγια με αντίστροφη μέτρηση πολλές ώρες πριν, και περίμεναν όλοι να ανακοινώσει ο παίκτης αν θα μείνει ή όχι. Το καλοκαίρι του 2014 έγιναν όλα αυτά. Είναι 100 χρόνια μπροστά. Μπορεί να έχουν τα στραβά τους, αλλά τα καλά είναι πολύ περισσότερα. Όπως εμείς έχουμε καντίνες με χοτ-ντογκ, αυτοί είχαν παντού μπλούζες του Λεμπρόν Τζέιμς, ήταν απίστευτο».
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ