2016-05-27 02:06:37
Φωτογραφία για Η προστασία του φυσικού πλούτου του Μαλεβιζίου στο επίκεντρο
Με τα στελέχη της Δ/νσης Δασών συναντήθηκε ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης, με σκοπό την ακόμα πιο στενή συνεργασία των δυο φορέων για την προστασία και ανάδειξη του φυσικού πλούτου του Μαλεβιζίου. αλλά και την αντιμετώπιση τρεχόντων θεμάτων που απασχολούν τις υπηρεσίες.

Στη συνάντηση τέθηκε το θέμα της αδειοδότησης των επεμβάσεων σε δασικές εκτάσεις, οι γεωργικές ζώνες, η αντιμετώπιση των αδέσποτων και ανεπιτήρητων παραγωγικών ζώων, καθώς και η συνεργασία του Δήμου με τη Διεύθυνση για την εκπόνηση μελετών ανάδειξης της Κέρης.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Κώστας Μαμουλάκης τόνισε: «Η προστασία του μοναδικού φυσικού πλούτου του τόπου μας, αλλά και η ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα της παραγωγής, ήταν και παραμένουν στην κορυφή των προτεραιοτήτων της Δημοτικής μας Αρχής. Με την υποστήριξη και την άριστη συνεργασία που διατηρούμε με την αρμόδια υπηρεσία δασών, εντείνουμε ακόμα περισσότερο την προσπάθεια με σκοπό την βελτίωση των συνθηκών στους παραπάνω τομείς.


Θα ήθελα και δημόσια να ευχαριστήσω όλα τα στελέχη της Δ/νσης Δασών αλλά και τους συνεργάτες της αντίστοιχης υπηρεσίας του Δήμου μας, που κάτω από εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες, καταφέρνουν και επιτελούν σημαντικό έργο».

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Αν. Δ/ντης της Δ/νσης Δασών Γ. Παπαδόπουλος, ο Τμηματάρχης Δασοτεχνικών Έργων Γ. Ασπετάκης, η Τμηματάρχης Προστασίας Γ. Ξυλούρη, οι Αντιδήμαρχοι Χ. Κουτσογιάννης, Θ. Κύρκος και Γ. Βαλτζάκης και ο γεωπόνος του Δήμου Μαλεβιζίου Μ. Δρακουλάκης.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ