2016-05-27 11:54:50
Φωτογραφία για Επίσημο: Προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Μουρίνιο
Ο Ζοζέ Μουρίνιο είναι και επίσημα ο νέος προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς αγγλικός σύλλογος ανακοίνωσε την πρόσληψη του Πορτογάλου, τέσσερις ημέρες μετά την απόλυση του Λουί φαν Χάαλ.

We are delighted to announce Jose Mourinho is our new manager! Full statement: https://t.co/PDiHMIWnpd #WelcomeJose pic.twitter.com/eZ8NBSz2up

— Manchester United (@ManUtd) 27 Μαΐου 2016

Οι "κόκκινοι διάβολοι" έκαναν γνωστό πως ο "special one" υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας ενώ υπάρχει και οψιόν για έναν χρόνο ακόμα ώστε να παραμείνει στο "Old Trafford" μέχρι το 2020.

"Ο Ζοζέ είναι απλά ο καλύτερος προπονητής ποδοσφαίρου αυτή τη στιγμή. Έχει κερδίσει τρόπαια στην Ευρώπη και έχει εμπνεύσει παίκτες και φυσικά γνωρίζει πολύ καλά την Premier League έχοντας κατακτήσει εδώ τρία πρωταθλήματα.

Θα ήθελα να αρπάξω την ευκαιρία και να τον καλωσορίσω στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Το ρεκόρ επιτυχίας του είναι ιδανικό για να πάει μπροστά το σύλλογο", ανέφερε χαρακτηριστικά ο εκτελεστικός διευθυντής του συλλόγου, Εντ Γούντγουορντ.

Περίπου 6.000.000 λίρες είναι η αποζημίωση του Ολλανδού, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν πως η ManUtd έδωσε και 4.000.000 λίρες στον Μουρίνιο εδώ και μερικούς μήνες (από τότε που απολύθηκε από την Τσέλσι), για να μην υπογράψει αλλού!

Περισσότερα στο http://www.sport24.gr/
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ