2016-05-27 14:19:20
Φωτογραφία για ΜΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΤΗ... ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ Ο ΒΛΑΧΟΣ!
Ο Θρύλος αντιμετωπίζει την Παρασκευή (27/5, 18:00) τον Παναθηναϊκό στο Λαιμό στον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

O προπονητής του Ολυμπιακού Θοδωρής Βλάχος δήλωσε:

"Ο θεσμός του Κυπέλλου είναι πολύ σημαντικός. Ο κόσμος θα απολαύσει σημαντικούς αγώνες. Η διοργάνωση πάντα κρύβει… παγίδες. Ο θεσμός ταλαιπωρήθηκε, όλοι προσπάθησαν, άλλοι ήταν οι λόγοι για την ταλαιπωρία. Τελικά το τουρνουά θα γίνει στη Βουλιαγμένη, σε μια ωραία πισίνα. Ο στόχος του Ολυμπιακού είναι το Κύπελλο Ελλάδας, να κατακτήσουμε το τρόπαιο. Ο Ολυμπιακός είναι η πολυνίκης ομάδα του θεσμού και θέλουμε να κάνουμε το νταμπλ. Ένα Final-4 είναι άλλη διοργάνωση. Είμαστε το φαβορί, το λέμε, αλλά πρέπει να το αποδείξουμε μέσα στην πισίνα.

Το Final-4 αποτελείται από νοκ-άουτ ματς, οι αντίπαλοι έχουν υψηλό κίνητρο. Είναι δύσκολο να έχω τους αθλητές μου συγκεντρωμένους 100%. Είναι ματς που κρύβουν παγίδες και δυσκολίες. Δεν προδικάζω κάτι, αλλά το πιστεύω και θέλω εμείς να είμαστε νικητές.


Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα με μεγάλες φιλοδοξίες. Κι όσο είναι διοικητικά και οικονομικά υγιέστατος σύλλογος, ο στόχος θα είναι η κορυφή της Ευρώπης. Δεν έχουμε φτιάξει αυτή την ομάδα για το πρωτάθλημα, αλλά για την Ευρώπη. Ο Ολυμπιακός έχει χαράξει το δρόμο του, η ιστορία και οι φιλοδοξίες μας είναι για πολύ ψηλά. Και πρέπει πάντα να κοιτάς το καλύτερο. Εμείς δεν θα κάνουμε πίσω, είμαστε σε έναν υγιή σύλλογο, με διοικητικά και οικονομική σταθερότητα και στοχεύουμε στην ευρωπαϊκή καταξίωση! Είναι δύσκολο να κρατήσω τους παίκτες μου να έχουν το ενδιαφέρον. Ξέρουν ότι είναι αδιαφιλονίκητο φαβορί. Δεν είναι εύκολο να έχεις σε κάθε ματς την απαιτούμενη συγκέντρωση. Εξάλλου, η καθημερινή προσοχή μας και η δουλειά που κάνουμε είναι με στόχο την Ευρώπη. Εξάλλου, ακόμα και σήμερα η τακτική μας ήταν για τη Ζόλνοκ, στην προπόνηση. Εμείς έχουμε εστιάσει την προσοχή μας σε κάτι πολύ πιο σημαντικό. Ξέρουμε ότι είναι δύσκολο να έχουμε εδώ το μυαλό μας (σ.σ.: οι παίκτες του). Γιατί, εύκολα ή δύσκολα θα κατακτήσουμε τον τίτλο. Εδώ και αρκετές ημέρες το μυαλό μας είναι στη Βουδαπέστη".
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ