2016-05-27 18:26:11
Φωτογραφία για Το τραγικό λάθος του Πενταγώνου έπληξε 4.200 βετεράνους…
Δεν έχει προηγούμενο το γραφειοκρατικό λάθος που οδήγησε στην ανακήρυξη ως νεκρών 4.200 Αμερικανών βετεράνων σε βάθος πενταετίας, με αποτέλεσμα να χάσουν σημαντικές παροχές, προκαλώντας μεγάλες αντιδράσεις, όπως προέκυψε από έρευνα του Κογκρέσου, μετά από τα μαζικά παράπονα που διατυπώθηκαν από τους θιγόμενους.

Ενώ αρχικά η εκτίμηση ήταν ότι το πρόβλημα πρόσθετε 10-12 νέες περιπτώσεις κάθε μήνα, τα νέα στοιχεία που αποδεσμεύθηκαν αυτή την εβδομάδα από το αρμόδιο υπουργείο (VA: Veteran Affairs), αποκαλύπτουν ότι το πρόβλημα ήταν πολύ μεγαλύτερο, αφού αφορούσε τελικά περί τα 70 βετεράνους κάθε μήνα.

Όπως προέκυψε, το πρόβλημα προέκυψε από λανθασμένα στοιχεία που μοιράζεται το VA με το κρατικό σύστημα κοινωνικής ασφάλισης (social security), οπότε, όποτε το σύστημα ανέφερε κάποιον βετεράνο ως αποβιώσαντα, το Veteran Affairs του έκοβε παροχές και επιδόματα, με αποτέλεσμα να αρχίζει ο Γολγοθάς Μόνο το 2015 επλήγησαν 1.025 βετεράνοι, ενώ η διόρθωση του προβλήματος έπαιρνε από μερικές εβδομάδες μέχρι μερικούς μήνες. Τα προβλήματα στις γραφειοκρατίες είναι παντού τα ίδια και εξίσου «εντυπωσιακά»…
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ