2016-05-28 12:15:06
Φωτογραφία για ΠΡΟΦΟΡΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΜΑΡΤΙΝΣ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ;
Ακόμα πιο κοντά στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του Αντρέ Μάρτινς φέρεται να είναι ο Ολυμπιακός, μιας και οι δύο πλευρές εμφανίζονται, σύμφωνα με δημοσιεύματα, να έχουν έρθει σε προφορική συμφωνία.

Ο Αντρέ Μάρτινς εμφανίζεται τις τελευταίες ημέρες κοντά στη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό και σύμφωνα με τη «Goal», παρόλο που από την πλευρά των ερυθρόλευκων δεν έχει υπάρξει κάποιο σχόλιο αναφορικά με την περίπτωση του, το deal είναι σχεδόν... δεδομένο, μιας και οι δύο πλευρές φαίνεται πως έχουν έρθει σε προφορική συμφωνία, σύμφωνα με το δημοσίευμα.

Ο 26χρονος μέσος που μένει ελεύθερος από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας αποτελεί προσωπική επιλογή του Σίλβα, με τον οποίο γνωρίζεται πολύ καλά από την κοινή τους παρουσία στα «Λιοντάρια» και προορίζεται ως back up επιλογή, μιας και ο Πορτογάλος τεχνικός έχει ζητήσει την απομάκρυνση των Καμπιάσο και Kασάμι που παίζουν στην ίδια θέση, ενώ αβέβαιο μοιάζει και το μέλλον του Γιάννη Μανιάτη Έτσι αναζητά μια επιπλέον λύση δίπλα στους Μιλιβόγεβιτς, Ζντιέλαρ και Μπουχαλάκη, την οποία μπορεί να προσφέρει ο Μάρτινς, ο οποίος δεν θα είχε πρόβλημα να προσαρμοστεί στο ρόλο του... συμπληρωματιού και όχι σε αυτόν του βασικού.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ