2016-05-28 15:26:12
Φωτογραφία για ΠΑΣΕΔ: Ζητά συνάντηση με ΥΕΘΑ για τα προβλήματα των στρατωτικών
Αίτημα για συνάντηση με την πολιτική ηγεσία του ΥΠΕΘΑ για τα πραγματικά -όπως λένε- προβλήματα των στρατιωτικών, υπέβαλε το νεοσύστατο Πανελλήνιο Συντονιστικό Ενόπλων Δυνάμεων (ΠΑΣΕΔ).

"Οι Ενώσεις-Σύνδεσμοι που αποτελούν το ΠΑ.Σ.Ε.Δ. βρίσκονται σε καθημερινή επαφή με τους συναδέλφους, συνομιλούν μαζί τους, γίνονται αποδέκτες των προβληματισμών τους και αυτούς ακριβώς τους προβληματισμούς επιθυμούμε να σας μεταφέρουμε" αναφέρουν χαρακτηριστικά.

Την επιστολή υπογράφουν τέσσερις Ενώσεις Στρατιωτικών: Θεσσαλίας, Ηπείρου, Κεντρικής Μακεδονίας και ο ΣΕΕΝΣΑ.

Το πλήρες κείμενο της επιστολής είναι το ακόλουθο:

Το νεοσύστατο Πανελλήνιο Συντονιστικό Ενόπλων Δυνάμεων (ΠΑ.Σ.Ε.Δ.), σαν αρχή μιας συνεργασίας που επιθυμούμε να οικοδομήσουμε με την ηγεσία του Υπουργείου, καταθέτουμε αίτημα συνάντησης, με σκοπό να θέσουμε υπόψη σας και να συζητήσουμε τα ιδιαίτερα σημαντικά ζητήματα που αφορούν τους Έλληνες Στρατιωτικούς.


Το ΠΑ.Σ.Ε.Δ. που αποτελούν οι μεγαλύτερες Ενώσεις Στρατιωτικών (Ε.Σ.ΠΕ.Θ., Ε.Σ.ΠΕ.ΗΠ., Ε.Σ.ΠΕ.Κ.Μ.) και ο Σ.Ε.Ε.Ν.Σ.Α., μπορούν να σας ενημερώσουν ολοκληρωμένα, άμεσα και υπεύθυνα, για όλα τα θέματα που απασχολούν τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων.

Τον τελευταίο καιρό βλέπουμε ότι γίνεστε αποδέκτες δεκάδων εγγράφων, προτάσεων και αιτημάτων, πολλών εκ των οποίων ή δεν αφορούν θέματα πρώτης προτεραιότητας για τους συναδέλφους ή προέρχονται από ανθρώπους που δεν είναι σε θέση να γνωρίζουν τα πραγματικά προβλήματα των στρατιωτικών. Σας παρουσιάζονται πολλές φορές θέματα ήσσονος σημασίας, θέματα που η επίλυση τους απαιτεί μεγάλα χρηματικά ποσά και σημαντική επιβάρυνση του κρατικού προϋπολογισμού, ενώ υπάρχουν δεκάδες άλλα πραγματικά προβλήματα που απασχολούν το προσωπικό, πού η επίλυση τους έχει μηδενικό κόστος αλλά είναι πολύ σημαντικά για τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων.

Οι Ενώσεις-Σύνδεσμοι που αποτελούν το ΠΑ.Σ.Ε.Δ. βρίσκονται σε καθημερινή επαφή με τους συναδέλφους, συνομιλούν μαζί τους, γίνονται αποδέκτες των προβληματισμών τους και αυτούς ακριβώς τους προβληματισμούς επιθυμούμε να σας μεταφέρουμε. Παράλληλα, η πολύπλευρη επιστημονική κατάρτιση μελών μας σε διάφορα θέματα ( π.χ. οικονομικά, μέριμνας προσωπικού κ.α) μας δίνουν την δυνατότητα ταυτόχρονα με την κατάθεση κάθε προβλήματος, να υπάρχει από εμάς και η προτεινόμενη λύση.

Αξιότιμε κύριε Υπουργέ και κύριε Αναπληρωτή είμαστε βέβαιοι ότι εκτιμώντας την διάθεση μας να συμβάλλουμε με όλες μας τις δυνάμεις σε έναν ουσιαστικό και γόνιμο διάλογο, θα δεχτείτε το αίτημα μας για μια εποικοδομητική συνάντηση μαζί σας.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΘΕΛΕΙ ΦΟΡΤΟΥΝΗ Ο... ΡΑΝΙΕΡΙ!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΘΕΛΕΙ ΦΟΡΤΟΥΝΗ Ο... ΡΑΝΙΕΡΙ!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ