2016-05-28 17:59:26
Φωτογραφία για Το «αλισβερίσι» του χασίς τους οδήγησε στην… κοκαΐνη και τα φράγκα
Το «αλισβερίσι» του χασίς που είδαν να γίνεται μπροστά στα μάτια τους οι αστυνομικοί τους οδήγησε στην… κοκαΐνη και τα πολλά χρήματα

Πιο συγκεκριμένα, οι αστυνομικές αρχές μετά από μεγάλη επιχείρηση που πραγματοποίησαν είδαν ένα 17χρονο σε δρόμο του Ηρακλείου την ώρα που προμήθευε ποσότητα χασίς σε οκτώ άτομα. Στη συνέχεια σε έρευνα που έκαναν στα σπίτια όλων των εμπλεκομένων στο… αλισβερίσι έβγαλαν το «λαβράκι».

Το χρονικό

Όλα ξεκίνησαν πριν λίγες ημέρες όταν στα γραφεία του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών έφτασαν πληροφορίες για την δράση του 17χρονου.

Οι άνδρες της αστυνομίας τον έθεσαν υπό διακριτική παρακολούθηση και σήμερα τον… έπιασαν επ’ αυτοφώρο να προμηθεύει σε οκτώ άτομα μικροποσότητα χασίς.

Οι αστυνομικοί βγήκαν από την κρυψώνα τους και συνέλαβαν και τα εννέα άτομα, ηλικίας από 17 έως 35 χρόνων.

Στη συνέχεια οι διωκτικές αρχές πραγματοποίσαν έλεγχο στο σπίτι των συλληφθέντων όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: μικροποσότητα κάνναβης, μικροποσότητα κοκαΐνης, ναρκωτικά δισκία, ιδιόχειρες σημειώσεις με ονόματα και ποσά, το χρηματικό ποσό των 13.640 ευρώ.

Η προανάκριση συνεχίζεται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου, ενώ οι συλληφθέντες με τις σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ