2016-05-29 11:34:06
Φωτογραφία για ΜΟΥΡΙΚΗΣ : Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ «ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ» ΤΗ ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο 8ος ΠΑΙΚΤΗΣ ΜΑΣ!
Στην αμυντική λειτουργία του Ολυμπιακού έδωσε έμφαση ο Κώστας Μουρίκης, ενώ τόνισε ότι ο μεγάλος στόχος της ομάδας είναι το Ευρωπαϊκό και ότι με 1000 οπαδούς της ομάδας στη Βουδαπέστη όλα είναι πιθανά!

Αναλυτικά όσα είπε ο φουνταριστός του Ολυμπιακού:

«Είναι μια μεγάλη επιτυχία μιας και στόχος μας ήταν να πάμε στην Βουδαπέστη έχοντας κατακτήσει το πρωτάθλημα και το κύπελλο, πιστεύω ότι σήμερα κάναμε μια πάρα πολύ καλή εμφάνιση, ειδικά στην άμυνα όπως και στο πρώτο παιχνίδι και θεωρώ ότι ήταν αυτό που μας έδωσε ώθηση για την νίκη. Ο μεγάλος μας φετινός στόχος είναι αυτός που έρχεται, το Final-6 του Τσαμπιονς Λιγκ.

Είναι μια Ευρωπαϊκή διάκριση που ο Ολυμπιακός κυνηγάει χρόνια, θεωρώ ότι είμαστε πάρα πολύ κοντά, είμαστε η μόνη αήττητη ομάδα στην Ευρώπη και πάμε εκεί για να διεκδικήσουμε το Ευρωπαϊκό τρόπαιο με όσες πιθανότητες μας αναλογούν.

Με τον κόσμο έχουμε φτιάξει μια πάρα πολύ στενή σχέση και από ότι έχω ακούσει θα έρθουν 800 με 1000 άτομα στην Ουγγαρία. Είναι σίγουρο ότι θα την κάνουν ερυθρόλευκη και θα αποτελέσουν τον 8ο παίκτη μας μέσα στην πισίνα που θα μας δώσει την ώθηση για να φτάσουμε στον τελικό και γιατί όχι και στην κατάκτηση του τροπαίου!».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ