2016-05-29 12:05:31
Φωτογραφία για Νέα πετρελαιοκίνητη έκδοση οχήματος παντοδαπού εδάφους
Το όχημα παντοδαπού εδάφους MRZR-D (D: Diesel), που αποτελεί τη νέα, υπερτροφοδοτούμενη, πετρελαιοκίνητη έκδοση της οικογένειας οχημάτων MRZR ειδικά για στρατιωτικούς χρήστες, παρουσίασε η αμερικανική Polaris Defense.

Υπενθυμίζεται, ότι η οικογένεια οχημάτων MRZR περιλαμβάνει τις βενζινοκίνητες εκδόσεις MRZR 2 και MRZR 4 που μπορούν να διαμορφωθούν για τη μεταφορά δύο, τεσσάρων ή έξι ατόμων μαζί με τον εξοπλισμό τους και οι οποίες είναι δυνατό να μεταφερθούν ως εσωτερικό φορτίο από αεροσκάφη κλινόντων στροφείων V-22 Osprey.

Κατά την κατασκευάστρια, το MRZR-D όχι μόνο ικανοποιεί την απαίτηση πολλών ενόπλων δυνάμεων ανά τον κόσμο για αποκλειστική χρήση πετρελαίου ως καυσίμου, αλλά ενσωματώνει και πολλές βελτιώσεις σε ότι αφορά την ορατότητα και την εργονομία που προτάθηκαν από στρατιωτικούς χρήστες.

Η επίσημη παρουσίαση του MRZR-D στο ευρύ κοινό πρόκειται να λάβει χώρα στη Συνδιάσκεψη Βιομηχανίας Δυνάμεων Ειδικών Επιχειρήσεων 2016 (2016 Special Operations Forces Industry Conference), τα τέλη Μαΐου, στην Tampa της Φλόριντα και η παραγωγή της θα αρχίσει εντός του τρέχοντος έτους.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ