2016-05-29 17:45:17
Φωτογραφία για Θύμα απαγωγής ο Πουλίδο
Συναγερμός έχει σημάνει για τον Άλαν Πουλίδο (Alan Pulido), παίκτη του Ολυμπιακού, καθώς δεν έχει δώσει ίχνη ζωής από χθες και οι συγγενείς του φοβούνται το ενδεχόμενο απαγωγής, κάτι που επιβεβαίωσε η τοπική αστυνομία.

Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές από το Μεξικό ο 25χρονος επιθετικός του Ολυμπιακού φαίνεται ότι απήχθη λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Κυριακής στην πόλη Βικτόρια. Λίγο μετά τις 11 το βράδυ σήμανε συναγερμός σε συγγενείς και φίλους, οι οποίοι δεν μπορούσαν να εντοπίσουν τα ίχνη του ποδοσφαιριστή.

Οι αρχές της πολιτείας Ταμαουλίπας κινητοποιήθηκαν μετά από κάποιες ώρες, ενεργοποιήθηκε το πρωτόκολλο που προβλέπεται για εξαφανίσεις / απαγωγές και πλέον οι έρευνες είναι σε πλήρη εξέλιξη.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες η τοπική αστυνομία επιβεβαιώνει ότι πρόκειται για απαγωγή και σιγά - σιγά έρχονται στο φως ορισμένες πληροφορίες.

To zougla.gr επικοινώνησε τηλεφωνικά για το θέμα με τον υπεύθυνο επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κωνσταντίνο Καραπαπά, ο οποίος αρκέστηκε να σχολιάσει πως «ακόμη το ψάχνουμε και εμείς, περιμένουμε πληροφορίες από το Μεξικό».


Mε τη φανέλα του Ολυμπιακού

Με τη φανέλα της εθνικής ομάδας του Μεξικού

Oι αναφορές στα μεξικανικά ΜΜΕ:

Μεξικό: Η χώρα του σομπρέρο και των… απαγωγών

Οι χώρες με τα υψηλότερα ποσοστά απαγωγής είναι ως επί το πλείστον μέρη που θα επισκεπτόταν κάποιος αν ήταν πολεμικός ανταποκριτής, όμως υπάρχουν και ορισμένοι προορισμοί διακοπών όπου οι απαγωγές τουριστών είναι συχνό φαινόμενο.

Στο Μεξικό υπάρχουν 1.538 καταγεγραμμένες απαγωγές για το 2013. Στην πράξη είναι πολύ περισσότερες, αφού το 99% των απαγωγών δεν δηλώνεται.

Πού κινδυνεύετε: Πρακτικά παντού, αλλά κυρίως σε συνοριακές πολιτείες υπό τον έλεγχο των καρτέλ, όπως Τιχουάνα, Χουαρές και Ταμπίκο.

Ποιοι κινδυνεύουν: Τουρίστες και ντόπιοι, αν και τα περισσότερα αιματηρά επεισόδια εμπλέκουν κυρίως τους ντόπιους.

Ποιοι απαγάγουν: Καρτέλ και μικροεγκληματίες του δρόμου.
zougla.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ