2012-05-14 23:01:04
Φωτογραφία για Βασάνισαν και απαγχόνισαν κουταβάκι στο Βόλο!
Εφιαλτικό «μήνυμα» προς τα μέλη της Φιλοζωικής Ομάδας Βόλου έστειλε ένα ανθρωπόμορφο τέρας, βασανίζοντας και τελικά θανατώνοντας με σαδιστικό τρόπο ένα ανυπεράσπιστο κουταβάκι έξω από το "Σπιτάκι" στη Νέα Ιωνία, όπου φιλοξενούνται αδέσποτα ζώα με ανάγκη ιατρικής βοήθειας!

Μια εθελόντρια που είχε βάρδια στο χώρο, «πάγωσε» όταν αντίκρισε στην πίσω πλευρά του κτιρίου το φρικτό θέαμα ενός μικρού σκυλιού που κρεμόταν από ένα σχοινί! Ο απάνθρωπος δολοφόνος είχε βασανίσει με απίστευτη αγριότητα το ανήμπορο να αντιδράσει ζώο που δεν ήταν μεγαλύτερο από τριών μηνών, πριν βάλει τέλος στη ζωή του απαγχονίζοντάς το!

*** Οι φονιάδες ζώων χτύπησαν για μια ακόμη φορά στη Χίο, με ένα αναίτιο έγκλημα που στοίχισε τη ζωή σε μια θαλάσσια χελώνα careta careta. Η άτυχη χελώνα, η προστασία της οποίας ορίζεται από αυστηρό νομικό πλαίσιο, είχε βρεθεί νεκρή πριν από λίγες ημέρες στην παραλία Σαλάγωνα των Ολύμπων. Όμως, η νεκροτομή που έγινε έδειξε ότι είχε πέσει θύμα «ανθρώπου». Κάποιος ασυνείδητος την είχε μετατρέψει σε… στόχο και την είχε πυροβολήσει με κυνηγετικό όπλο!
 
Aniwthoi
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ