2016-05-30 12:02:40
Φωτογραφία για Είναι σίγουρο: Μεγάλος άσος τού Δικεφάλου φεύγει από την Τούμπα!
Σίγουρη θα πρέπει να θεωρείται η αποχώρηση του Ρόμπερτ Μακ από τον ΠΑΟΚ, ενώ το παιχνίδι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ ήταν το τελευταίο του με την ασπρόμαυρη φανέλα, μιας και θα χάσει το τελευταίο ματς με τον Παναθηναϊκό για τα πλέι οφ, λόγω εθνικής ομάδας.

Στις αρχές του Μαΐου υπήρξαν ρεπορτάζ που ανέφεραν ότι στη Θεσσαλονίκη είχαν ξεκινήσει οι πρώτες συζητήσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του Σλοβάκου άσου, ο οποίος φερόταν θετικός στο ενδεχόμενο να συνεχίσει να φορά τα ασπρόμαυρα, εφόσον τον ικανοποιούσαν οικονομικά.

Ο Μακ αμείβεται αυτή τη στιγμή με 350.000 ευρώ ετησίως και ο ατζέντης του διαπραγματευόταν την εξασφάλιση συμβολαίου της τάξεως του ενός εκατομμυρίου ευρώ.

Τα δεδομένα, όμως, έχουν αλλάξει στην υπόθεση του 25χρονου επιθετικού. Δεν είναι τυχαίο ότι τις τελευταίες εβδομάδες υπάρχει σιγή ασυρμάτων για το συγκεκριμένο ζήτημα, το οποίο σίγουρα "καίει" τον Δικέφαλο του Βορρά.


Ο Μακ αποτελεί μία από τις σημαντικότερες και αξιόλογες μονάδες του συλλόγου τα τελευταία δύο χρόνια κι ένας πολύ αγαπημένος παίκτης της εξέδρας. Στο παρελθόν δε, είχε κινήσει το ενδιαφέρον ανθρώπων που λειτουργούσαν για λογαριασμό ομάδων από την Αγγλία και τη Γερμανία.

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές του SportDog, ο Μακ είναι απρόθυμος να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ. Μάλιστα, οι άνθρωποι των "ασπρόμαυρων" γνωρίζουν τη διάθεση του ποδοσφαιριστή και προβλέπουν ότι σύντομα θα αποτελέσει παρελθόν από την Τούμπα, με την προϋπόθεση, ότι θα έρθει πρόταση. Σε ποια ομάδα θα πάει;

Σίγουρα δε θα βρει ποδοσφαιρική στέγη σε άλλο ελληνικό σύλλογο, αφού ο Μακ έχει συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2017 με τους Θεσσαλονικείς. Στον ΠΑΟΚ θεωρούν σίγουρο ότι μετά τo Euro θα έρθει πρόταση αγοράς από σύλλογο του εξωτερικού.

Ο ικανός εξτρέμ του Δικεφάλου είναι βασικό μέλος της Εθνικής Σλοβακίας, η οποία έχει κληρωθεί στο δεύτερο όμιλο της διοργάνωσης μαζί με Αγγλία, Ρωσία και Ουαλία. Οπότε, μόνο η παρουσία του στο τουρνουά της Γαλλίας είναι ικανή να αυξήσει το ενδιαφέρον ευρωπαϊκών συλλόγων.

Ποια θα είναι η στάση της ομάδας της Θεσσαλονίκης αν έρθει προσφορά; Θα σεβαστεί την απόφαση του Μακ, αρκεί να ικανοποιηθεί οικονομικά και ο σύλλογος. "Αν έρθει καλή πρόταση εμείς θα τον δώσουμε", λένε στον ΠΑΟΚ.

http://www.sportdog.gr/
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ