2016-05-30 17:11:24
Φωτογραφία για ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΑΛΤΣΙΔΟΥ ΜΕ ΤΑ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΑ!
Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοίνωσε, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, την έναρξη της συνεργασίας του με την διεθνή αθλήτρια καλαθοσφαίρισης, Στέλλα Καλτσίδου!

Στις πρώτες της δηλώσεις ως αθλήτρια του Ολυμπιακού στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου μας (www.osfp.gr), η Στέλλα Καλτσίδου τόνισε τα εξής:

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένη καθώς έχει πολύ μεγάλη βαρύτητα για έναν αθλητή να παίζει σε μια ομάδα με το όνομα του Ολυμπιακού. Είμαι πολύ ευχαριστημένη γιατί ο Ολυμπιακός λειτουργεί σε ευρωπαϊκά στάνταρ. Αυτός ήταν και ο λόγος που με τράβηξε και πήρα την απόφαση πολύ εύκολα να γυρίσω πίσω στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό. Για μένα αποτελεί μια πρόκληση γιατί θα συμμετέχω ενεργά στην προσπάθεια ανάδειξης του γυναικείου μπάσκετ στην Ευρώπη σε συλλογικό επίπεδο γιατί με την Εθνική δεν είναι αρκετό. Γνωρίζοντας αρκετά καλά τον ευρωπαϊκό χώρο και την ομάδα του Ολυμπιακού, είμαι πολύ αισιόδοξη και ανυπομονώ να αρχίσει η χρονιά για να ζήσω και το κλίμα με τους φιλάθλους της ομάδας. Στόχος είναι η κατάκτηση του νταμπλ και πάλι και η καλή πορεία στην Ευρώπη».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ