2016-05-30 18:55:26
Φωτογραφία για Τερμάτισαν με διαφορά μόλις 0,0024 sec! [video]
Η φράση «είδε πρώτος την καρό σημαία» δείχνει τόσο άκυρη στον αγώνα Freedom 100, που διεξήχθη την Παρασκευή 27 Μαΐου στο Indianapolis Motor Speedway... 

Οι θεατές έγιναν μάρτυρες της πιο αμφίρροπης μάχης που έχει διεξαχθεί ποτέ στη θρυλική οβάλ πίστα.Επί 40 γύρους οι Dean Stoneman και Ed Jones πάλευαν για την πρώτη θέση, όμως ο τερματισμός τους δεν είχε προηγούμενο. Οδηγώντας μία Dallara της Andretti Autosport, ο Stoneman τερμάτισε μπροστά (ή καλύτερα δίπλα) από τον Jones με διαφορά μόλις 0,0024 sec. Ναι, η μεταξύ τους διαφορά ήταν κάτι παραπάνω από 2 χιλιοστά του δευτερολέπτου!

Στον τελευταίο γύρο υπήρξε επανεκκίνηση του αγώνα, προκειμένου να απομακρυνθεί ένα ακινητοποιημένο μονοθέσιο. Οι δύο οδηγοί έπεσαν μαζί στη γραμμή του τερματισμού, με το γρίφο να λύνει το επίσημο σύστημα χρονομέτρησης και όχι το γυμνό μάτι. «Ήταν ένας απίστευτος αγώνας. 

Η μάχη στον τελευταίο γύρο ήταν οριακή, όμως ήξερα ποια γραμμή να ακολουθήσω προκειμένου να περάσω πρώτος τη γραμμή του τερματισμού», δήλωσε ο Stoneman. «Μάλλον διάλεξα τη λάθος γραμμή. Η εξωτερική ήταν πιθανώς η σωστή, όμως δυστυχώς έκανα λάθος επιλογή», συμπλήρωσε από την πλευρά του ο Jones, που δικαιούται τον τίτλο του «παρολίγο πρώτου».
Πηγή
Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ