2016-05-30 19:58:17
Φωτογραφία για Ο πρώην μάνατζερ του ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, Άλαν Πουλίδο, Τάσος Ραγκούσης μίλησε για την περιπέτεια της απαγωγής
Ο πρώην μάνατζερ του ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, Άλαν Πουλίδο, Τάσος Ραγκούσης, μίλησε στον Σπορ Fm 94,6 και στην εκπομπή «Αντεπίθεση», με τους Βασίλη Βέργη και Σάββα Λιβάνιο, για:

-την υπόθεση απαγωγής του Μεξικανού επιθετικού: «Με πήραν τηλέφωνο συνάδελφοί σας και νόμιζα ότι μου έκαναν πλάκα. Χτυπούσε συνέχεια το τηλέφωνό μου και δεν το πίστευα. Επικοινώνησα αργότερα με ανθρώπους στο Μεξικό και μου το επιβεβαίωσαν.

Είχε δεχθεί απειλές του τύπου: “θα σου κόψουμε την μπάλα” για τη διαμάχη του με την Τίγκρες, αλλά με αφορμή κάποια σημερινά πρωτοσέλιδα, θέλω να το ξεκαθαρίσω πως δεν πέρασε καν από το μυαλό μου ότι πίσω από όλο αυτό θα μπορούσε να είναι η συγκεκριμένη ομάδα. Να κάνω μία ερώτηση: ας πούμε ότι ήταν η Τίγκρες μπλεγμένη, τι θα μπορούσε να κερδίσει με αυτή την απαγωγή;

Έχει την ατυχία να έχει γεννηθεί σε αυτή την πόλη, όπου συμβαίνουν συχνά τέτοια περιστατικά. Πήγε στο σπίτι του να δει τους συγγενείς του, το ανιψάκι του. Δεν μπορούσε να κάνει κάτι.


Είχαμε μία επικοινωνία μετά τη φιέστα. Μου είπε πως θα κάτσει μία εβδομάδα στην Ελλάδα και μετά θα πάει στο Μεξικό. Μου ήρθε ένα μήνυμα στις 7 το πρωί πως όλα είναι καλά και τον έχουν βρει. Ανησυχούσαν γιατί δεν υπήρχε καμία επικοινωνία από τους απαγωγείς για λύτρα, αφού το 99% τέτοιων περιπτώσεων είναι για λύτρα.

Μιλάμε σε φιλολογικό επίπεδο για την υπόθεση χωρίς να ξέρουμε πράγματα και καταστάσεις. Ευτυχώς είναι καλά ο Άλαν και θα μιλήσω μαζί του, όταν θα μιλήσει και εκείνος με τους ανθρώπους του. Δεν μίλησα με κανέναν άλλον (με τον Ολυμπιακό για παράδειγμα), αφού εγώ δεν είχα να προσφέρω κάτι στη συγκεκριμένη υπόθεση».
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ