2016-05-31 08:20:21
Φωτογραφία για Ο μεγιστάνας, το μοντέλο της Victoria Secret κι ο χλιδάτος γάμος στη Σαντορίνη [photos]
Πυρετώδεις είναι οι ετοιμασίες στη Σαντορίνη για τον γάμο το ερχόμενο Σάββατο 4 Ιουνίου του πάμπλουτου Αιγύπτιου επιχειρηματία Οσάμα Φατί Ραμπάχ Αλ-Σαρίφ με την πανέμορφη Μολδαβή και γνωστό μοντέλο της Victoria's Secret, Ξένια Ντέλι. Και επειδή ο έρως χρόνια δεν κοιτά, εκείνος είναι 62 χρονών και εκείνη μόλις 26...

Ο γοητευτικός πρόεδρος του πανίσχυρου ομίλου Amiral, που εδρεύει στην Αίγυπτο και δραστηριοποιείται στα ναυτιλιακά και τα logistics, γνωρίστηκε με την εντυπωσιακή καλλονή, η οποία μένει μόνιμα στο Λος Αντζελες, τον Φεβρουάριο.

Ερωτεύτηκαν κεραυνοβόλα και η πρόταση γάμου δεν άργησε να έρθει. Επιθυμία της νύφης ήταν να παντρευτούν στη Σαντορίνη και ο αγαπημένος της έσπευσε να την πραγματοποιήσει. Οι πληροφορίες λένε ότι το διάσημο τοπ μόντελ επισκέπτεται συχνά την Ελλάδα, ενώ η μητέρα της μιλά άπταιστα ελληνικά.

Πριν από ενάμιση μήνα το ζευγάρι έφτασε στο νησί με το λίαρ τζετ του επιχειρηματία προκειμένου να οργανώσει τον γάμο των ονείρων του, που οι φήμες θέλουν να αγγίζει το 1 εκατ. ευρώ.


Η Ξένια, η οποία συνοδευόταν από τη μητέρα της, σε μία από τις φωτογραφίες που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram από την επίσκεψή της, γράφει στα ελληνικά «εντύπωση από τη Σαντορίνη».

Ο γάμος θα πραγματοποιηθεί στο Οινοποιείο Santo Wines στο χωριό Πύργος. Πρόκειται για μια ειδυλλιακή τοποθεσία με θέα στο Ηφαίστειο και μαγευτικό ηλιοβασίλεμα. Το ζευγάρι θα ανταλλάξει όρκους αιώνιας αγάπης ενώπιον των προσκεκλημένων και στη συνέχεια θα ακολουθήσει η γαμήλια δεξίωση.
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ