2016-05-31 16:59:20
Φωτογραφία για Λουκέτο σε μεγάλο ξενοδοχείο - Οφειλές εκατομμυρίων ευρώ
Με μια αιφνιδιαστική κίνηση η ιδιοκτησία του Athens Ledra (πρώην Ledra Marriott) κλείνει το ξενοδοχείο, προκαλώντας την αντίδραση των εργαζομένων σε αυτό αλλά και την απορία των πελατών αφού σύμφωνα με τους εργαζόμενους η πληρότητα είναι στο 100%!

Oι πελάτες του ξενοδοχείου  ειδοποιήθηκαν να αποχωρήσουν από τα δωμάτιά τους. Οι τουλάχιστον 150 εργαζόμενοι είναι έξω από το ξενοδοχείο και κάνουν επίσχεση εργασίας. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η Αlpha Bank έχει προχωρήσει σε δέσμευση των λογαριασμών της εταιρείας, με τις οφειλές της να ανέρχονται στα 35 εκατ. ευρώ.

Οι εργαζόμενοι καταγγέλουν ότι είναι 2,5 μήνες απλήρωτοι και καταγγέλουν πως, παρά το γεγονός ότι το ξενοδοχείο έχει 100% πληρότητα, η ιδιοκτησία επιχειρεί να το κλείσει με τεχνάσματα και να το ξανανοίξει με άλλο, πιο φθηνό προσωπικό.

Tο ξενοδοχείο, που ανήκει στην Όμιλο Παρασκευαΐδη, μετά την αποχώρηση της πολυεθνικής Marriott, δεν μπορεί να λειτουργήσει καθώς η επίσχεση εχει φτάσει στο 99%, με τους υπαλλήλους να ζητούν τα δεδουλευμένα τους για να συνεχίσουν να εργάζονται.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ