2016-05-31 23:54:11
Φωτογραφία για ΤΑ... ΜΟΝΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ Η ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΩΝ!
Άπαντες στο λιμάνι από χθες το βράδυ ζουν σε πελάγη ευτυχίας και πρώτοι απ'όλους όπως είναι φυσικό οι αδερφοί Αγγελόπουλοι που είδαν τους κόπους και τις θυσίες τους να φέρνουν την κούπα του πρωταθλητή για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στον Πειραιά με τον... καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ο Ολυμπιακός όμως... δεν σταματάει εδώ, και από σήμερα κιόλας αρχίζει ο σχεδιασμός της νέας χρονιάς που θα έχει ακόμα μεγαλύτερες απαιτήσεις, ειδικά στην Ευρωλίγκα.

Οι αδερφοί Αγγελόπουλοι σε συνεργασία με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο, θα βάλουν τα θεμέλια για την επόμενη μέρα. Τι λέει όμως το πλάνο της επόμενης μέρας; 

Δεδομένη θα πρέπει να θεωρήσουμε την παραμονή του Βασίλη Σπανούλη στο ρόστερ της ομάδας, αφού θα γίνει αυτό που... πρέπει, ενώ από εκεί και πέρα, πρόθεση των Αγγελόπουλων είναι να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη και να φέρουν έναν παίκτη-σκόρερ που θα μπορέσει να κάνει τη διαφορά. Όχι, στο τρυπάκι των ονομάτων δεν θα μπούμε, αν και εύκολα θα μπορούσαμε να σας γράψουμε... 5-6, απλά σας τονίζουμε (και κρατήστε το) την επιθυμία των προέδρων. 


Αυτός που είναι σχεδόν βέβαιο ότι θ'αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό είναι ο Ντι Τζέι Στρόμπερι που μετά τον ερχομό του Παπανικολάου και με δεδομένο ότι στη θέση "3" αποδίδει καλύτερα, απλά δεν... χωράει! Παπανικολάου, Λοτζέσκι και Παπαπέτρου είναι αρκετοί γι'αυτή τη θέση και μ'αυτούς θα πορευτεί ο Ολυμπιακός στη θέση "3" του χρόνου.

Για τις θέσεις 4-5, θα τα πούμε σε λίγες μέρες γιατί υπάρχει... λόγος! Λίγη υπομονή...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ