2016-06-01 11:00:06
Φωτογραφία για Champions League: Οι πιθανοί αντίπαλοι Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ
Ο «Δικέφαλος» θα… ακολουθήσει τους «ερυθρόλευκους» στα προκριματικά της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Οι δύο ομάδες θα… πέσουν στην «μάχη» του 3ου προκριματικού γύρου, από διαφορετικά… μονοπάτια, καθώς ο Ολυμπιακός θα βρίσκεται στο γκρουπ των Πρωταθλητών, ενώ ο ΠΑΟΚ από τους μη πρωταθλητές. Η κλήρωση για τον 3ο προκριματικό θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 15 Ιουλίου, όπου οι δύο εκπρόσωποι της χώρας μας θα μάθουν τους αντιπάλους τους.

Οι Πειραιώτες μπαίνουν στην κλήρωση ως η ομάδα με τον καλύτερο συντελεστή και αυτό σημαίνει πως θα βρίσκεται στον όμιλο των ισχυρών. Απέναντί τους θα βρίσκεται σίγουρα η Άστρα Τζούρτζου από την Ρουμανία, ενώ οι Γκαραμπάγκ από το Αζερμπαϊτζάν, Ρόζενμποργκ από τη Νορβηγία, Αστάνα από το Καζακστάν, Σέριφ από την Μολδαβία, Σκεντερμπέου από την Αλβανία, Ερυθρός Αστέρας από την Σερβία, Ντιναμό Τιφλίδας από την Γεωργία, Χαφναρφιόρντουρ από την Ισλανδία και Τρέντσιν από την Σλοβακία θα πρέπει να πάρουν την πρόκρισή τους από τον δεύτερου προκριματικό γύρο. Παράλληλα, στον όμιλο των Πρωταθλητών, ως ισχυρός θα μπει και ο ΑΠΟΕΛ από την Κύπρο, σε περίπτωση που προκριθεί από την προηγούμενη φάση.


Τα γκρουπ του 3ου προκριματικού των Πρωταθλητών

ΙσχυροίΑνίσχυροιΟλυμπιακόςΓκαραμπάγκ (Αζερμπαϊτζάν)*Βικτόρια Πλζεν (Τσεχία)Ρόζενμποργκ (Νορβηγία)*Ζάλτσμπουργκ (Αυστρία)*Αστάνα (Καζακστάν)*Σέλτικ (Σκωτία)*Άστα Τζούρτζου (Ρουμανία)ΑΠΟΕΛ (Κύπρος)*Σέριφ (Μολδαβία)*ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ (Λευκορωσία)*Σκεντερμπέου (Αλβανία)*Λέγκια Βαρσοβίας (Πολωνία)*Ερυθρός Αστέρας (Σερβία)*Ντιναμό Ζάγκρεμπ (Κροατία)*Ντιναμό Τιφλίδας (Γεωργία)*Λουντογκόρετς (Βουλγαρία)*Χαφναρφιόρντουρ (Ισλανδία)*Κοπεγχάγη (Δανία)*Τρέντσιν (Σλοβακία)*

* Αν περάσει από τον 2ο προκριματικό

Αντίθετα, ο ΠΑΟΚ θα ξεκινήσει την πορεία του στο Champions League από το γκρουπ των ανίσχυρων. Ο «Δικέφαλος» έχει 37.440 βαθμούς, την στιγμή που η Σπάρτα Πράγας από την Τσεχία, που αποτελεί την τελευταία ομάδα των ισχυρών, στο… μονοπάτι των μη πρωταθλητών, έχει 40.585 βαθμούς και δεν υπάρχει περίπτωση αλλαγής. Κι αυτό διότι οι Σαχτάρ από την Ουκρανία, Άγιαξ από την Ολλανδία, Άντερλεχτ από το Βέλγιο, Φενέρμπαχτσε από την Τουρκία και Σπάρτα Πράγας από την Τσεχία δεν θα δώσουν νωρίτερα προκριματικούς.

Τα γκρουπ του 3ου προκριματικού των μη πρωταθλητών

ΙσχυροίΑνίσχυροιΣαχτάρ (Ουκρανία)ΠΑΟΚΆγιαξ (Ολλανδία)Στεάουα (Ρουμανία)Άντερλεχτ (Βέλγιο)Μονακό (Γαλλία)Φενέρμπαχτσε (Τουρκία)Γιουνγκ Μπόις (Ελβετία)Σπάρτα Πράγας (Τσεχία)Ροστόφ (Ρωσία)

http://www.onsports.gr/
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ