2016-06-01 11:34:48
Φωτογραφία για Επαναδημιούργησαν τον γάμο τους 70 χρόνια μετά και μας έμαθαν πως η αληθινή αγάπη υπάρχει.
Στις 24 Νοεμβρίου 1945 ο Cao Yuehua και η Wang Deyi παντρεύτηκαν στο Northern Hot Springs Park του Chongqing, μια μεγάλη πόλη της Νοτιοδυτικής Κίνας. Σχεδόν 70 χρόνια αργότερα, το ζευγάρι γιόρτασε την αγάπη του σε μια τελετή ανανέωσης των όρκων του γάμου τους.

Ήταν μια ρομαντική υπόθεση, τόσο αξιαγάπητη όπως η αυθεντική, με ένα ντελικάτο νυφικό, ένα κομψό κοστούμι και με παρόμοιες πινελιές όπως ένα φυλλωτό μπουκέτο, μόνο που αυτή τη φορά, οι μάρτυρες ήταν τα τέσσερα παιδιά τους.

Οι Αμερικανοί είναι φημισμένοι για τα ποσοστά των διαζυγίων τους, αλλά και οι Κινέζοι έχουν σημειώσει αύξηση στα διαζύγια εδώ και 12 συνεχή χρόνια. Οι μακροχρόνιοι γάμοι αποδεικνύεται πως συναντώνται σπάνια πλέον.

Προχωρήστε παρακάτω για να δείτε μια συλλογή από φωτογραφίες αυτού του αξιολάτρευτου ζευγαριού.

Το 1943, το ζευγάρι γνωρίστηκε σε ένα χορό που διοργάνωσε μια απο τις πιο υψηλού κύρους σχολές της Κίνας μαζί με φοιτητές οι οποίοι απομακρύνθηκαν από τις περιοχές που βρίσκονταν υπό κατάληψη κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.


“Ο μπαμπάς μου ζήτησε από τη μαμά μου να χορέψουν και ερωτεύτηκαν με την πρώτη ματιά”, είπε ο γιος τους Cao Pangpei στο CNN. “Αυτό ήταν. Έτσι γνωρίστηκαν οι δικοί μου.”

Κατά τη διάρκεια του πολέμου, ο Cao υπηρέτησε ως διερμηνέας τον Στρατηγό των Η.Π.Α, Joseph Stillwell. Του ζητήθκε να φύγει αμέσως, και δεν είχε χρόνο να το πει στην αγαπημένη του.

“Πες στην Wang Deyi ότι φεύγω για την Ινδία!” κατάφερε να ενημερώσει ένα κοινό τους φίλο την ώρα που κατευθυνόταν στο αεροδρόμιο. Κράτησαν επαφή μέσω των υπηρεσιών του στρατιωτικού ταχυδρομείου.

“Είναι μαζί τόσο πολύ καιρό” συνέχισε ο Cao ο νεότερος. “Πέρασαν μέσα από τον πόλεμο, τις πολιτικές αναταράξεις και τις ασθένειες και μπορούν ακόμα να μένουν μαζί και να αγαπιούνται.”

Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο βοήθησαν τα παιδιά τους τιμώντας την ξεχωριστή τους μέρα.

Ποιό είναι το μυστικό τους;

“Τα ζευγάρια πρέπει να νοιάζονται ο ένας για τον άλλο,” είπε ο Cao Yuehua στο Xinhua, ένα Κινέζικο πρακτορείο ειδήσεων. “Την σκέφτομαι πάντα, το ίδιο κι εκείνη.”
diaforetiko
pestanea
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ