2016-06-01 17:33:31
Φωτογραφία για ΞΑΝΑ ΣΤΟ... ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΙΑ ΚΑΡΛΟΣ ΕΝΤΟΥΑΡΝΤΟ Η ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ
Την υπογραφή του Κάρλος Εντουάρντο - φερόμενου ως στόχου του Ολυμπιακού - από την Αλ Χιλάλ διεκδικεί η Σπόρτινγκ Λισσαβώνας σύμφωνα μεδημοσιεύματα από την Ιβηρική.

Για τον 26χρονο μεσοεπιθετικό πορτογαλικές πηγές μεταδίδουν πως τον θέλει έντονα η Σπόρτινγκ Λισσαβώνας. Δεν είναι άλλωστε η πρώτη φορά που η Σπόρτινγκ ασχολείται μαζί του.

Ο Εντουάρντο έχει... φτιάξει το όνομά του στην Πορτογαλία με Εστορίλ και Πόρτο και σίγουρα έχει κίνητρα για πιθανή επιστροφή του εκεί. Από την άλλη όμως θέλει πολύ μία νέα συνεργασία με τον προπονητή του Ολυμπιακού.

Πιο συγκεκριμένα η ιστοσελίδα noticiasaominuto.com αναφέρει... «Η ιδέα είναι να αποσαφηνιστούν οι όροι για να πάει στο "Αλβαλάδε" ο παίκτης. Ακόμα δεν έχουν γίνει επίσημες επαφές και το θέμα είναι να γίνει η καλύτερη δυνατή συμφωνία», γράφει το δημοσίευμα και συνεχίζει.

«Είναι ένας παίκτης που δεν θα δυσκολευτεί να προσαρμοστεί στο πορτογαλικό ποδόσφαιρο, τα "λιοντάρια" κρατούν ανοικτό τον φάκελό του, χωρίς κάτι να είναι σίγουρο, καθώς υπάρχουν και άλλες ομάδες που τον θέλουν, όπως ο Ολυμπιακός του Μάρκο Σίλβα».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ