2016-06-01 18:39:13
Φωτογραφία για ΟΡΓΗ στη δίκη του παιδεραστή με το βανάκι: Θύματα του πέταξαν μπουκάλια, γρονθοκόπησαν μάρτυρες [photo]
Σε κλίμα έντασης διεξήχθη η δίκη του 40χρονου Φίλιππου Λεβεντού, ο οποίος πριν από έναν χρόνο είχε συλληφθεί επ' αυτοφώρω την ώρα που επιβίβαζε 13χρονο αγόρι στο ειδικά διαμορφωμένο βαν του με σκοπό να το αποπλανήσει.

Σήμερα, σε μια από τις διακοπές της ακροαματικής διαδικασίας, συγγενείς ενός 14 κοριτσιού που φέρεται, σύμφωνα με τα στοιχεία, να έχει βιαστεί από τον 40χρονο τον Αύγουστο του 2014, επιτέθηκαν με γροθιές και μπουνιές σε μάρτυρα υπεράσπισης του κατηγορουμένου.

Επίσης, ένα ανήλικο κορίτσι μπήκε στην αίθουσα κατά τη διάρκεια της δίκης και πέταξε ένα μπουκάλι στον 40χρονο βρίζοντάς τον, με τους συγγενείς της και τους αστυνομικούς να προσπαθούν μάταια να την ηρεμήσουν.

Ο 40χρονος, από την πλευρά του, αρνήθηκε τις κατηγορίες που του έχουν απαγγελθεί και συγκεκριμένα αυτές του βιασμού, της απόπειρας αποπλάνησης ανηλίκου και της προμήθειας και κατοχής υλικού παιδικής πορνογραφίας.


Ο ίδιος εμφανίστηκε Αμετανόητος και προκλητικός.

Ο κατηγορούμενος, στην απολογία του, αρνήθηκε ότι βίασε τα παιδιά ισχυριζόμενος πως «βρέθηκαν ερωτικά μαζί, με τη θέλησή τους». Μάλιστα, για το κορίτσι- που είχε εντοπιστεί κουρεμένο, από αστυνομικούς, να περιπλανιέται στο Περιστέρι λίγη ώρα μετά τον βιασμό του- ο 40χρονος υποστήριξε ότι του είχε συστηθεί ως αγόρι σε site για ομοφυλόφιλους, όπου γνωρίστηκαν. «Της πρότεινα να κάνουμε έρωτα και κάναμε με τη συναίνεση της» είπε στο δικαστήριο, όπου η ανήλικη ήταν παρούσα και νωρίτερα είχε εκσφενδονίσει ένα μπουκάλι σε βάρος του. Αντίστοιχα, και για τον 13χρονο, τον οποίο επιβίβασε στο βαν, ανέφερε πως τον γνώρισε σε «δωμάτιο» του Facebook για γκέι και ότι το παιδί, όταν αυτός του είπε πως είναι πολύ μικρός, του είχε απαντήσει πως είχε κάνει «κάποια ερωτικά πράγματα».

Η απόφαση του δικαστηρίου αναμένεται να εκδοθεί αύριο.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ