2016-06-01 23:23:15
Φωτογραφία για Ιατρονοσηλευτικές υπηρεσίες στους 140 μετανάστες στο Κέντρο Φιλοξενίας μεταναστών στην Νεάπολη
Μετά τη απόβαση στην ευρύτερη περιοχή της Ελούντας 140 μεταναστών, στην... Οργανική μονάδα έδρας Αγίου Νικολάου του Γ.Ν. Λασιθίου κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά για εξέταση:

μιας γυναίκας 55 ετών με κάκωση γόνατος, η οποία αφού εξετάσθηκε εξήλθε από το νοσοκομείο με συντηρητική αγωγή και σύσταση επανεξέτασης.

μιας γυναίκας εγκύου η οποία θα υποβληθεί τις επόμενες ημέρες στις απαραίτητες εργαστηριακές εξετάσεις και

ενός άνδρα 65-70 ετών με οξύ στεφανιαίο σύνδρομο ο οποίος νοσηλεύεται στην Καρδιολογική κλινική του νοσοκομείου.

Με οδηγία της Διοίκησης της 7ης ΥΠΕ Κρήτης κλιμάκιο του ΓΝ –ΚΥ Νεάπολης με τρείς ιατρούς, δυο νοσηλεύτριες και μια κοινωνική λειτουργό επισκέφθηκαν σήμερα το Κέντρο Φιλοξενίας των μεταναστών, κατέγραψαν τις ανάγκες τους σε υπηρεσίες υγείας, χορήγησαν φαρμακευτική αγωγή όπου ήταν απαραίτητο και παρέπεμψαν για εργαστηριακό έλεγχο στο ΓΝ –ΚΥ Νεάπολης 2 άτομα.

Επίσης η Κοινωνική λειτουργός η οποία βρισκόταν από χθες το απόγευμα στο Κέντρο Φιλοξενίας συμμετέχει στον συντονισμό για τη συγκέντρωση ειδών διατροφής, προσωπικής υγιεινής κ.α.

Σε κάθε περίπτωση οι υγειονομικές μονάδες του Λασιθίου είναι σε ετοιμότητα προκειμένου να παράσχουν την οποιαδήποτε βοήθεια και ιατρονοσηλευτική υπηρεσία στους πρόσφυγες που χρήζουν ανάγκης.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Καλοκαιρινή εκστρατεία 2016
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
"Καλοκαιρινή εκστρατεία 2016"
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ