2016-06-02 00:58:45
Φωτογραφία για ΛΟΤΖΕΣΚΙ : ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΘΑ ΔΕΙΧΝΩ ΤΑ ΚΑΛΑΘΙΑ ΤΟΥ ΣΠΑΝΟΥΛΗ ΣΤΟ youtube!
O Ματ Λοτζέσκι κάνει τον απολογισμό της χρονιάς και αποκαλύπτει στο "gazzetta.gr" τι είπε στον Διαμαντίδη και πως βίωσε τις συγκλονιστικές εμφανίσεις του Σπανούλη στους τελικούς.

Αναλυτικά:

Η αίσθηση που υπάρχει είναι ότι εφετινοί τελικοί θα μείνουν στην ιστορία ως οι καλύτεροι όλων των εποχών «Απίστευτα ματς! Μακράν η πιο τρελή μπασκετικά σειρά αγώνων, στην οποία έχω παίξει, ίσως και στην ιστορία του ελληνικού μπάσκετ, απ' ότι έλεγαν τα παιδιά στα αποδυτήρια! Παίχτηκε πολύ καλό μπάσκετ και οι δύο ομάδες άξιζαν τον τίτλο. Θα έλεγα ότι, ίσως εμείς, να είμαστε λίγο πιο τυχεροί γιατί βάλαμε τα μεγάλα σουτ με τον Billy και τον Μάντζαρη και είμαι πολύ περήφανος για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Αν η σειρά πήγαινε σε 5ο ματς, θα είχαμε σοβαρό πρόβλημα και δεν ξέρω αν θα καταφέρναμε. Ο Πρίντεζης θα ήταν νοκ-άουτ κι εγώ πολύ δύσκολα θα έπαιζα... Παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίσαμε όλη τη σεζόν, αυτή τελικά ήταν η χρονιά μας! Ήταν γραφτό να γίνει...»


Συμπληρώνοντας τρία χρόνια στο πλευρό του Σπανούλη κι έχοντας βιώσει από δίπλα όλα αυτά που κάνει, τι θα έχεις να πεις στους Αμερικανούς φίλους σου για την νοοτροπία νικητή που χαρακτηρίζει αυτόν τον πραγματικά σπουδαίο παίκτη;

«Ευτυχώς που υπάρχει το youtube, γιατί οι περισσότεροι φίλοι μου, όχι απλά δεν ξέρουν ποιος είναι ο Σπανούλης, όχι απλά είναι παντελώς άσχετοι γύρω από το ευρωπαϊκό μπάσκετ, αλλά δεν ξέρουν ούτε σε ποια ομάδα παίζω! Στα διαλείμματα των αγώνων γκολφ που θα παίζουμε όλο το καλοκαίρι, θα τους λέω για τον Billy, έχοντας έτοιμο το Ipad για να δουν από μόνοι τους, τι είδους σουτ είναι ικανός να πετυχαίνει!»

Σε είδαμε να πηγαίνεις στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού. Δε συνηθίζεται αυτό από τους ξένους παίκτες...

«Πρώτον, πριν από το πρώτο τζάμπολ των τελικών, όταν ο γιος μου τραυματίστηκε, πρέπει να πω ότι τουλάχιστον η μισή ομάδα του Παναθηναϊκού ήρθε και μου συμπαραστάθηκε! Μπορεί να είμαστε στη μέση μίας μεγάλης αντιπαλότητας, μπορεί να μην συμπαθούμε οι μεν τους δε μέσα στο γήπεδο, έξω από τις τέσσερις γραμμές, όμως, είμαστε άνθρωποι και μετά από τόσο σπουδαία σειρά αγώνων, δεν θα μπορούσα να μην πάω να χαιρετήσω έναν τόσο μεγάλο παίκτη, όπως ο Διαμαντίδης και να μην του εκφράσω τον σεβασμό μου.»

Τι έχεις να πεις για την αξία του;

«Ο τύπος είναι εκπληκτικός! Είναι 36 χρονών και βλέπεις πόσο μεγάλη καρδιά έχει... Σχεδόν σε κάθε ματς της σειράς – εκτός από ένα – έβαζε συνεχώς μεγάλα σουτ! Το ίδιο και απόψε (προχθές)... Είχε να σουτάρει από το ξεκίνημα του 2ου μέρους κι έβαλε το πιο σημαντικό σουτ στην 1η παράταση, ένα τρίποντο αν δεν κάνω λάθος...»
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Όταν μιλάνε οι αριθμοί [video]
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
"Όταν μιλάνε οι αριθμοί" [video]
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ