2016-06-02 06:46:56
Φωτογραφία για Π. Καμμένος: Όταν δίναμε μάχη για τα υποβρύχια, ο Στ. Θεοδωράκης ήταν ορντινάτσα του Παπαντωνίου
«Ορντινάτσα του Παπαντωνίου» χαρακτήρισε τον Σταύρο Θεοδωράκη ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων και υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος παρεμβαίνοντας στην συζήτηση που διεξάγεται στη Βουλή για τις εξωχώριες εταιρείες των πολιτικών προσώπων. «Λαγός τη φτέρη έσειε κακό της κεφαλής του. Αποδεικνύεται ότι αυτή η κυβέρνηση είναι έτοιμη να δώσει απαντήσεις για όλα», είπε χαρακτηριστικά ο Π. Καμμένος  αναφερόμενος στην αντιπαράθεση Τσίπρα – Θεοδωράκη και πρόσθεσε: «όταν δίναμε μάχη για τα υποβρύχια, ο Στ. Θεοδωράκης ήταν ορντινάτσα του Παπαντωνίου. Δεκαοκτώ υποθέσεις στείλαμε στον εισαγγελέα και εισπράχθηκαν χρήματα».

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων τόνισε πως «αν ο Κ. Μητσοτάκης ήθελε να ξεχωρίσει από το καθεστώς Σαμαρά – Βενιζέλου, θα έπρεπε να σταματήσει την υπεράσπιση Παπασταύρου. Μαζί πέρασαν διατάξεις που αθώωναν για τα υποβρύχια». «Ο λαός ξέρει ποιοι έχουν την ταμπέλα της SIEMENS, αντί να παίζουν με την εθνική Ελλάδος», τόνισε ο Π. Καμμένος λέγοντας ότι «πρέπει να αναζητηθούν όχι μόνο πολιτικές ευθύνες, αλλά και αστικές και ποινικές ευθύνες». «Αν υπάρχει οποιαδήποτε υπόνοια για τον πολιτικό κόσμο, ας καταργήσουμε αναδρομικά την βουλευτική ασυλία. Γίνεται με 200 ψήφους», ανέφερε.

ΠΗΓΗ: http://www.avgi.gr/article/6580270/p-kammenos-otan-diname-maxi-gia-ta-upobruxia-o-st-theodorakis-itan-orntinatsa-tou-papantoniou#prettyPhoto
kranos
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ