2016-06-02 10:50:17
Φωτογραφία για Σε ουδέτερη έδρα... αξίζουν τα γκολ
Παλμέιρας και Γκρέμιο τίθενται αντιμέτωπες στην εμβόλιμη πέμπτη αγωνιστική της Σέριε Α στη Βραζιλία, με τη γηπεδούχο να αναμένεται να αγωνιστεί στο γήπεδο της Κορίνθιανς και όχι στο δικό της. Φορμαρισμένη και εξαιρετικά επιθετική είναι η Γκρέμιο. Ολο και ανεβαίνει η Φλαμένγκο, η οποία υποδέχεται την Βιτόρια Μπαΐα.

Παλμέιρας - Γκρέμιο

Η Παλμέιρας ξεκίνησε καλά το εκτός έδρας ματς με την Σάο Πάολο και απείλησε με γκολ, αλλά εκεί που έδειχνε να ελέγχει την κατάσταση, ήρθε ένα λάθος στην άμυνα της, το οποίο οι γηπεδούχοι δεν άφησαν ατιμώρητο και κάπως έτσι βρέθηκε πίσω στο σκορ από το 12’. Της πήρε ώρα για να συνέλθει, οι γηπεδούχοι την πίεσαν για το 2-0, αλλά δεν «λύγισε». Το ματς δεν θα γίνει στην έδρα της, αλλά στην ιστορική έδρα της Κορίνθιανς, διότι στο δικό της γίνεται προετοιμασία για συναυλία.

Σε τρομερή κατάσταση δείχνει στο ξεκίνημα του νέου πρωταθλήματος η ομάδα της Γκρέμιο, η οποία μετά από τέσσερις αγωνιστικές, μετράει τρεις νίκες και μια ισοπαλία, που την έχουν φέρει στην κορυφή της βαθμολογίας. Το σημαντικότερο όλων, είναι ότι δεν έχει δεχθεί καν γκολ και είναι η μοναδική ομάδα που το έχει καταφέρει αυτό. Στο προηγούμενο, φιλοξένησε την Κοριτίμπα σε ένα ματς που αγωνίστηκε με πάρα πολλές απουσίες, αλλά κατάφερε να πάρει τη νίκη με 2-0.


Εκτίμηση: Η Παλμέιρας εντός πάντα είναι πιο δυνατή, αλλά τώρα δεν θα παίξει στην φυσική της έδρα. Η Γκρέμιο έχει ξανά πολλές απουσίες, στις οποίες προστέθηκε και ο βασικός πορτιέρο. Δύσκολα θα συνεχίσει να κρατάει το μηδέν στην άμυνα. Ρίσκο στα γκολ εκατέρωθεν.

Φλαμένγκο - Βιτόρια Μπαΐα

Εχει ξεκινήσει πολύ δυνατά στο νέο πρωτάθλημα η Φλαμένγκο και μάλιστα έρχεται από παλικαρίσια νίκη στην έδρα της Πόντε Πρέτα, εκεί όπου βρέθηκε να χάνει με 1-0 στο 12’, αλλά δέκα λεπτά αργότερα ισοφάρισε με αυτογκόλ των γηπεδούχων. Δίχως να πιέσει ιδιαίτερα, έκανε την ολική ανατροπή λίγο πριν το ημίχρονο για το 1-2. Έμεινε με δέκα παίχτες στο 62’, δέχθηκε ισχυρή πίεση από τους γηπεδούχους για το 2-2, αλλά με κόπο και ιδρώτα κράτησε τη μεγάλη νίκη, η οποία είναι η δεύτερη στo πρωτάθλημα. Μόλις μια ήττα μέχρι τώρα και αυτή στην πανίσχυρη έδρα της Γκρέμιο με 1-0.

Αν και είχε όλα τα φόντα για να πάρει τη νίκη στην έδρα της Ατλέτικο Μινέιρο, τελικά "βολεύτηκε" με το ισόπαλο 1-1 η Βιτόρια Μπαΐα. Μπήκε πολύ δυνατά στο εντός έδρας ματς με την Ατλέτικο Μινέιρο, είχε καλές ευκαιρίες στην αρχή, αλλά δίχως λόγο οπισθοχώρησε και έδωσε την ευκαιρία στην «γκάλο» την πιέσει και να προηγηθεί τελικά στο σκορ με γκολ στο 37’. Στο δεύτερο ήταν καλύτερη, εμφανίστηκε πιο επιθετική και εκμεταλλεύτηκε τις πολλές απουσίες των φιλοξενούμενων, με την ισοφάριση να έρχεται στο 79’ με τον γκολεαδόρ Κιέζα.

Εκτίμηση: Αμφότερες έχουν ξεκινήσει καλά και θέλουν να δώσουν συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα. Η Βιτόρια έχει εμφανίσει γκολ εκατέρωθεν και στα τέσσερα παιχνίδια της και αναμένουμε να γίνουν πέντε, απέναντι σε μια Φλαμένγκο που έχει κρατήσει μόλις μια φορά ανέπαφη την εστία της.

Μπείτε εδώ και διαβάστε αναλυτικά όλα τα νέα και τις εκτιμήσεις για τις αναμετρήσεις της εμβόλιμης αγωνιστικής στη Σέριε Α Βραζιλίας.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ