2016-06-02 12:05:18
Φωτογραφία για Camping: Η τάση της εποχής
Είσαι από αυτούς τους ανθρώπους που αγαπούν τη φύση, που θέλουν να κοιμούνται κάτω από το φως των αστεριών και να ακούν το τιτίβισμα των... πουλιών με το πρώτο ξύπνημα. Είσαι από αυτούς που θεωρούν πως διακοπές σημαίνει απλότητα, χωρίς περιττές ανέσεις και πολυτέλειες. Είσαι ίσως από αυτούς που δεν έχουν την οικονομική άνεση για άλλου τύπου διακοπές και ζητούν μία εναλλακτική. Όποιος από τους παραπάνω τύπους και αν είσαι οι διακοπές σε camping αποτελούν την καλύτερη διέξοδο για το καλοκαίρι.

Γιατί να επιλέξεις camping

1. Πρώτα από όλα αποτελεί ίσως την οικονομικότερη μορφή διακοπών. Ειδικά όταν πρόκειται για οικογένειες που ο προϋπολογισμός ανεβαίνει κατακόρυφα, το κόστος του camping είναι σαφώς μικρότερο από οποιαδήποτε άλλη μορφή διακοπών.

2. Τα τελευταία χρόνια τα camping έχουν οργανωθεί προσφέροντας ένα πλήθος "ανέσεων" και δραστηριοτήτων, κάνοντάς τα πολύ πιο φιλικά στον επισκέπτη. Φυσικά υπάρχει και η παραδοσιακή μορφή camping για τους φυσιολάτρες.


3. Δεν χρειάζεται μεγάλη προετοιμασία. Μπορείς να οργανώσεις τις διακοπές σου ακόμα και την τελευταία στιγμή. Δεν χρειάζεται να ξέρεις δυο μήνες πριν, τι θα κάνεις δυο μήνες μετά, για να κλείσεις το οικονομικότερο δωμάτιο, όπως συμβαίνει στις άλλες μορφές διακοπών. Επίσης τις περισσότερες φορές δεν χρειάζεται καν να προπληρώσεις.

4. Είναι ένας άμεσος τρόπος κοινωνικοποίησης τόσο για τους μεγάλους, όσο και για τα παιδιά. Η επικοινωνία με τον διπλανό είναι πολύ πιο εύκολη από ότι σε ένα ξενοδοχείο ή σε ένα δωμάτιο. Επίσης το γεγονός ότι δεν είσαι κλεισμένος μέσα σε τέσσερις τοίχους βοηθά πολύ στην εξωστρέφειά σου.

5. Το camping κάνει καλό στην υγεία! Ο καθαρός αέρας, ο ήλιος καθώς και ο ποιοτικός ύπνος συμβάλλουν θετικά στην ενδυνάμωση του ανοσοποιητικού συστήματος, στη μείωση του στρες καθώς και στην καλύτερη διάθεση. Η επαφή με τη φύση βοηθά στην πνευματική και σωματική ισορροπία. Με άλλα λόγια το camping μας γιατρεύει.

Για κάποιους αποτελεί στάση ζωής, για κάποιους άλλους λύση ανάγκης. Όπως και να’ χει οι διακοπές σε camping αποτελούν μια εμπειρία που αξίζει να ζήσεις έστω και για λίγο.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ