2016-06-02 21:54:10
Φωτογραφία για «Ημέρα Καλής Πράξης»
Για μια ακόμα χρονιά την Κυριακή 5η Ιουνίου 2016 θα πραγματοποιηθεί η «Ημέρα Καλής Πράξης», η μεγαλύτερη ενέργεια εθελοντισμού της του ομίλου των Καταστημάτων Dixons / South - East Europe - Κωτσόβολος.

Ομάδα εργαζομένων και εθελοντές του Ομίλου Κωτσόβολος έχουν σχεδιάσει να υλοποιήσουν ξεχωριστές και σημαντικές «πράξεις» σε πολλές περιοχές σε όλη την Ελλάδα, ταυτόχρονα την ίδια ημέρα.

Έτσι στην Τρίπολη οι Εργαζόμενοι και οι Εθελοντές του Ομίλου Καταστημάτων Κωτσόβολος την Κυριακή 5η Ιουνίου 2016 θα αναλάβουν δράσεις και θα δώσουν την χαρά της ανιδιοτελούς προσφοράς.

Οι ενέργειες που θα υλοποιηθούν ως προς την πρώτη φάση έχουν ως επίκεντρο τα παιδιά, τις οικογένειες που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα και τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες αλλά και εν συνεχεία στη δεύτερη φάση το φυσικό περιβάλλον και την προστασία αυτού.

Την Κυριακή 5η Ιουνίου 2016 και περί ώρας 11ηςπρωινής οι Εργαζόμενοι και οι Εθελοντές του Ομίλου Καταστημάτων Κωτσόβολος θα βρεθούν στο Φιλανθρωπικό Πρόγραμμα της Ιεράς Μητροπόλεως Μαντινείας και Κυνουρίας «ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΤΟΥ ΠΤΩΧΟΥ ΑΔΕΛΦΟΥ» στην Κεντρική Πλατεία του Αγίου Βασιλείου Τριπόλεως, όπου θα συνδράμουν και θα προσφέρουν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για τους εν ανάγκαις ευρισκομένους συνανθρώπους μας.

Αμέσως μετά οι Εργαζόμενοι και οι Εθελοντές του Ομίλου Καταστημάτων Κωτσόβολος Τριπόλεως θα πορευθούν στο Άλσος « Ζοωδόχου Πηγής Κάρτσοβας » λίγο έξω από την Τρίπολη όπου θα προβούν στον καθαρισμό αυτού.

Η «Ημέρα Καλής Πράξης» αποτελεί μια ξεχωριστή ημέρα στην Εταιρεία Κωτσόβολος και για αυτό θέλουμε να ευχαριστήσουμε προκαταβολικά όλους, εθελοντές αλλά και συνεργάτες γιατί θα κάνουμε και φέτος τα συναισθήματά μας «πράξη» και την «πράξη», ουσία!»

Σας περιμένουμε όλους…..!!!
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ