2016-06-04 00:09:23
Φωτογραφία για ΘΡΥΛΙΚΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΚΑΙ... «ΜΗ ΣΤΑΜΑΤΑΣ»! (VIDEOS & PHOTOS)
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός παρουσίασε τα εισιτήρια διαρκείας για τη νέα σεζόν (2016/17) σεζόν σε συνέντευξη Τύπου που δόθηκε στο «Γ. Καραϊσκάκης».

«Μη σταματάς». Μ' αυτό το σύνθημα η ΠΑΕ Ολυμπιακός παρουσίασε σήμερα (3/6) στο «Γ. Καραϊσκάκης» τα εισιτήρια διαρκείας για τη νέα (2016/17). Είναι ένα σύνθημα που «γεννήθηκε» από τον κόσμο και τους εκφράζει όλους. Εκφράζει και τον κόσμο που δεν σταματάει να τραγουδά, να φωνάζει, να γελά, να ονειρεύεται και να πανηγυρίζει αλλά και Διοίκηση, προπονητή και παίκτες του Θρύλου μας που κάνει πάντα ό,τι μπορεί ώστε να φτάνει όλο και πιο ψηλά.

Στο πάνελ της παρουσίασης ήταν ο Διευθύνοντας Σύμβουλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, κ. Γιάννης Βρέντζος, ο Διευθυντής Επικοινωνίας, κ. Κώστας Καραπαπάς, καθώς και οι ποδοσφαιριστές μας, Κώστας Φορτούνης και Ανδρέας Μπουχαλάκης. Οι δύο τελευταίοι, όπως ανακοίνωσε στη συνέντευξη Τύπου ο κ. Βρέντζος, ήταν παρόντες και για έναν πολύ ξεχωριστό και χαρούμενο λόγο. Αυτός δεν ήταν άλλος από την επέκταση της συνεργασίας τους με την ομάδα μας ως το 2020.


Κώστας Καραπαπάς (Διευθυντής Επικοινωνίας ΠΑΕ Ολυμπιακός): «Σας καλωσορίζουμε στην παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας της ομάδας μας για τη νέα σεζόν. Είναι μαζί μας στην παρουσίαση ο διευθύνοντας σύμβουλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, ο κ. Γιάννης Βρέντζος, και βεβαίως δύο Έλληνες διεθνείς ποδοσφαιριστές της ομάδας μας που είναι ήδη μέρος του Θρύλου του ποδοσφαίρου και έχουν λαμπρό μέλλον μπροστά τους και στον Ολυμπιακό και στην Εθνική μας ομάδα. Ο λόγος για τον Κώστα Φορτούνη και τον Ανδρέα Μπουχαλάκη. Όπως όλοι γνωρίζετε την προηγούμενη σεζόν οι φίλαθλοί μας έσπασαν ένα μοναδικό ρεκόρ, αυτό των 21.173 εισιτηρίων διαρκείας για πρώτη φορά στην ιστορία του ασφαλέστερου, πιο σύγχρονου γηπέδου όπου και η ομάδα μας έσπασε αμέτρητα ρεκόρ. Όπως ήδη βλέπετε από τα εικαστικά της παρουσίασης το σύνθημα της καμπάνιας γι' αυτή τη σεζόν των εισιτηρίων διαρκείας είναι το «ΜΗ ΣΤΑΜΑΤΑΣ». Είναι βγαλμένο από την εξέδρα μας, τους φιλάθλους μας, τους οπαδούς μας. Πριν περάσουμε σε μια πρώτη τοποθέτηση από τον κ. Βρέντζο να δούμε ένα βίντεο για τα διαρκείας της νέας σεζόν».

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ

Γιάννης Βρέντζος (Διευθύνων Σύμβουλος ΠΑΕ Ολυμπιακός): «Θα ήθελα να σας καλωσορίσω στην παρουσίαση. Κάθε χρονιά αυτή η παρουσίαση είναι ένα ιδιαίτερα σημαντικό γεγονός για τον Σύλλογο και τους φιλάθλους μας. Σηματοδοτεί την έναρξη μιας νέας αγωνιστικής περιόδου. Είναι μια αγωνιστικής περίοδος στην οποία τα όνειρα και οι προσδοκίες όλων μας είναι ακόμα μεγαλύτερα. Έτσι προκύπτει και το σύνθημα για τα φετινά εισιτήρια διαρκείας, το «ΜΗ ΣΤΑΜΑΤΑΣ». Είναι ένα σύνθημα που βγαίνει από τα χείλη των φιλάθλων μας που θέλουν τη νέα σεζόν η ομάδα μας να συνεχίσει να καταρρίπτει ρεκόρ. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό ο κόσμος του Ολυμπιακού να αγκαλιάσει για άλλη μια χρονιά αυτή την προσπάθεια καθότι είναι πάρα πολύ δύσκολο όταν ο στόχος είναι ν' ανταγωνίζεσαι τον εαυτό σου. Να προσπαθείς να πετυχαίνεις ακόμα περισσότερα. Να γίνεσαι ακόμα καλύτερος. Εκεί χρειαζόμαστε δίπλα τον κόσμο ώστε να ενισχύεται αυτή η προσπάθεια και η φλόγα που έχουν όλοι οι άνθρωποι του Συλλόγου για να έχουμε μία ακόμα καλύτερη ομάδα, μία ακόμα καλύτερη πορεία. Είμαι πολύ χαρούμενος που έχω δίπλα μου δύο νεαρούς ποδοσφαιριστές μας αλλά πολύ σημαντικούς. Ο λόγος για τους Κώστα Φορτούνη και Ανδρέα Μπουχαλάκη. Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε ότι και οι δύο επέκτειναν σήμερα τη συνεργασία τους με την ομάδα του Ολυμπιακού μέχρι και το 2020. Αυτά τα δύο παιδιά σηματοδοτούν το παρόν και το μέλλον του Ολυμπιακού. Θεωρούμε ότι θ' αποτελέσουν, αν συνεχίσουν να δουλεύουν όπως πρέπει, μαζί και με άλλους παίκτες που είναι αυτή τη στιγμή στο ρόστερ την βάση για το χτίσιμο της ομάδας τα επόμενα χρόνια. Φυσικά είμαστε χαρούμενοι γιατί πιστεύουμε ότι θ' αποτελέσουν την βάση για τη νέα Εθνική ομάδα που χτίζεται και πρέπει να επανέλθει στις επιτυχίες.

Όσον αφορά στα εισιτήρια διαρκείας, παρότι πέρυσι η ΠΑΕ Ολυμπιακός οδηγούμενη και από τις συνθήκες που επικρατούσαν εκείνο το καλοκαίρι στη χώρα μας, προχώρησε σε πολύ σημαντικές μειώσεις και τα εισιτήρια διαρκείας έγιναν ελκυστικά και προσιτά για τον κάθε φίλαθλο του Ολυμπιακού, αποφασίσαμε να διατηρήσουμε και φέτος την ίδια τιμολογιακή πολιτική και να μην προχωρήσουμε σε καμία αύξηση στις τιμές των εισιτηρίων διαρκείας επειδή θέλουμε ο κόσμος να είναι τόσο κοντά όπως είναι πάντα. Αυτό θα δίνει τη δυνατότητα σε όλους τους φιλάθλους μας είναι κοντά στην ομάδα όχι μόνο αγοράζοντας ένα εισιτήριο διαρκείας που εξασφαλίζει την πρόσβαση στο ασφαλέστερο, ομορφότερο και πιο φιλικό για την οικογένεια και τον φίλαθλο γήπεδο στην Ελλάδα. Μας ενδιαφέρει πραγματικά να βρίσκονται σε κάθε αγώνα δίπλα στην ομάδα. Σ' αυτό το σημείο θα ήθελα να αναφερθώ σε κάτι που παρατηρήσαμε πέρυσι. Επειδή έγινε ελκυστική η απόκτηση του εισιτηρίου διαρκείας με τις μειώσεις που κάναμε, μερικοί φίλαθλοι που το προμηθεύτηκαν δεν είχαν τακτική παρουσία στο γήπεδο. Είναι κάτι που δεν είναι καλό για την ομάδα γιατί δεσμεύεται μία θέση και δεν δίνεται η δυνατότητα σ' έναν άλλο φίλαθλο που θέλει να έρθει να δει την ομάδα. Προβληματιστήκαμε λίγο σ' αυτό. Σκεφτήκαμε ότι θα έπρεπε να οδηγηθούμε σε αυξήσεις τιμών αλλά καταλήξαμε ότι δεν πρέπει να ζημιωθεί απ' αυτό η μεγάλη πλειοψηφία αυτών που ήταν παρόντες στους αγώνες του Ολυμπιακού. Όμως, μπορούμε να πούμε από τώρα για την τρέχουσα σεζόν και την επόμενη, από δω και πέρα η τιμολογιακή πολιτική στα διαρκείας θα συνδυάζονται με την συχνή παρουσία των φιλάθλων στο γήπεδο. Θα ήθελα να δώσω τον λόγο στους δύο ποδοσφαιριστές μας και να τους δώσω συγχαρητήρια για ό,τι έγινε σήμερα και να τους πω ότι πλέον η ευθύνη τους είναι πιο μεγάλη για να γίνει η ομάδα μας πιο δυνατή και να στηριχθεί σε νεαρά παιδιά και Έλληνες».

Κώστας Φορτούνης: «Πρώτα απ' όλα θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Σύλλογο, τον Πρόεδρο και τους συμπαίκτες μου. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίζω να βρίσκομαι στον Ολυμπιακό και θέλω να δώσω όσα περισσότερα γίνεται στο γήπεδο. Επειδή ο Ολυμπιακός είναι μια πάρα πολύ μεγάλη ομάδα πρέπει να είμαστε πάντα σε θέση πρωταθλητισμού και να κατακτάμε όλους τους τίτλους. Θέλω να ευχαριστήσω και πάλι όλους όσοι είχαν ρόλο στην υπογραφή που έβαλα. Εύχομαι να κατακτήσουμε το νταμπλ και του χρόνου».

Ανδρέας Μπουχαλάκης: «Θέλω να ευχαριστήσω κι εγώ με τη σειρά μου τους ανθρώπους του Ολυμπιακού για την εμπιστοσύνη και την στήριξη που έδειξαν προς το πρόσωπό μου έμπρακτα μ' αυτή την ανανέωση. Θα δώσω τα πάντα για να τους δικαιώσω γι' αυτή την επιλογή που έκαναν. Να καταφέρουμε του χρόνου ακόμα περισσότερα πράγματα σε Ελλάδα και Ευρώπη. Εννοείται θέλω να καλέσουμε τους φιλάθλους μας να κάνουν ακόμα μεγαλύτερη προσπάθεια από την περυσινή και να γεμίσουν πιο πολύ το γήπεδο και με διαρκείας αλλά και τη στήριξή τους όλη τη χρονιά».

Ακολούθως πήρε ξανά τον λόγο ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, παρουσιάζοντας, με τη βοήθεια ενός προτζέκτορα στον οποίο προβάλλονταν όλες οι λεπτομέρειες, τα νέα διαρκείας.

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά την παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας της σεζόν 2016-17, με όλα τα προνόμια, όλες τις τιμές ανά θύρα, τις περιόδους ανανεώσεων και έκδοσης νέων διαρκείας, για ενήλικες ή παιδιά, πατώντας ΕΔΩ.

Μετά το πέρας της παρουσίασης ακολούθησαν ερωτήσεις των εκπροσώπων των ΜΜΕ.

-ΕΡΩΤΗΣΗ: Κώστα Φορτούνη πόσο εύκολο ήταν για σένα να ταυτίσεις το μέλλον σου με τον Ολυμπιακό μετά από μια τόσο σπουδαία χρόνια και το ενδιαφέρον ξένων συλλόγων;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: «Αυτό ανήκει στο παρελθόν. Κοιτάμε τη νέα χρονιά. Σίγουρα πετύχαμε μεγάλα πράγματα την περασμένη σεζόν. Ήθελα να μείνω στον Ολυμπιακό. Και ο Ολυμπιακός ήθελε να μείνω και όλα πήγαν καλά».

-ΕΡΩΤΗΣΗ: Ανδρέα Μπουχαλάκη προέρχεσαι από μια δύσκολη προσωπικά χρονιά. Πόσο σημαντική είναι αυτή η ανανέωση και αν σε πεισμώνει για τη νέα χρονιά;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: «Σίγουρα δεν στάθηκα τυχερός αλλά όπως είπε και ο Κώστας κοιτάμε μπροστά. Πέρασε η προηγούμενη χρονιά και κοιτάμε μόνο τη νέα. Η εμπιστοσύνη που μού έδειξαν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού είναι ένα επιπλέον κίνητρο για μένα. Επίσης υπάρχει και πείσμα από μέρους μου ώστε φέτος να κάνω περισσότερα και να δείξω ότι αξίζω την εμπιστοσύνη τους».

-ΕΡΩΤΗΣΗ: κ. Βρέντζο, εγώ θα κάνω την... αγαπημένη ερώτηση των δημοσιογράφων. Προφανώς δεν θα μας πείτε ονόματα, ωστόσο μπορείτε να μας μιλήσετε για την μεταγραφική σας πολιτική; Υπάρχουν κινήσεις, πέραν του Φιγκέιρας που ήδη ανακοινώθηκε, που θα γίνουν γνωστές σύντομα;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: «Για μας είναι πολύ σημαντικό το φετινό καλοκαίρι γιατί αντιμετωπίζουμε και μια νέα πραγματικότητα. Η ομάδα αρχίζει τις υποχρεώσεις της περίπου ένα μήνα νωρίτερα με τέσσερα πολύ σημαντικά παιχνίδια. Το καλό είναι ότι με την προσθήκη του Φιγκέιρας, αυτή τη στιγμή, η ομάδα είναι πλήρης σε όλες τις θέσεις. Αυτή τη στιγμή δουλεύουμε και σε συνεργασία με τον προπονητή μας κ. Σίλβα, για κινήσεις που θα αυξήσουν την ποιότητα της ομάδας και θα την κάνουν πιο ανταγωνιστική και ενισχυμένη σύμφωνα με τις επιθυμίες, όπως προείπα, του προπονητή μας. Αυτό που πρέπει να έχουν όλοι στο μυαλό τους είναι ότι τα καλοκαίρια που διοργανώνονται μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις όπως το Euro ή το Μουντιάλ, το μεταγραφικό παζάρι αρχίζει συνήθως αργότερα και δεν είναι εύκολο να ολοκληρώσεις όλα αυτά που θες να κάνεις πριν και κατά τη διάρκεια τέτοιων διοργανώσεων. Παρόλα αυτά εμείς δουλεύουμε και αισθανόμαστε αισιόδοξοι ότι η ομάδα από την αρχή της μεταγραφικής περιόδου θα είναι έτοιμη σε μεγάλο βαθμό και παρουσιαστεί πανέτοιμη για τις διοργανώσεις της στα τέλη Ιουλίου».

-ΕΡΩΤΗΣΗ: κ. Βρέντζο πέρυσι το καλοκαίρι κατόπιν απόφασης του κ. Μαρινάκη ο Ολυμπιακός δεν προχώρησε σε καμία παραχώρηση παίκτη του βασικού του κορμού. Έχει αλλάξει κάτι φέτος; Έχουν έρθει προτάσεις ως τώρα στον Σύλλογο για την παραχώρηση κάποιου/ων ποδοσφαιριστή/ων ή αν περιμένετε και πώς θα κυλήσουν τα προκριματικά του UEFA Champions League;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: «Εμείς ουδέποτε διαφημίζουμε προτάσεις που λαμβάνουμε για παίκτες μας. Απλώς όλοι καταλαβαίνετε και ξέρετε ότι ο Ολυμπιακός έχει εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές που προσελκύουν σε όλες τις μεταγραφικές περιόδους ενδιαφέρον σημαντικών ομάδων. Η πολιτική του προέδρου μας είναι να λέει όχι. Δεν είπε όχι μόνο πέρυσι ή τον περασμένο Ιανουάριο. Λέει όχι όλα αυτά τα έξι χρόνια της πορείας του στον Ολυμπιακό. Όταν φεύγουν κάποια στιγμή παίκτες φεύγουν με νούμερα που είναι δυσθεώρητα για την πραγματικότητα του ελληνικού ποδοσφαίρου και ειδικά πριν από την τελευταία περίοδο. Πρόθεσή μας είναι η ομάδα να ενισχυθεί. Δεν μπαίνουμε σε διαδικασία, δεν το έχουμε κάνει ποτέ άλλωστε, να θέσουμε προς πώληση κάποιον ποδοσφαιριστή μας. Από εκεί και πέρα σίγουρα θα έρθουν προτάσεις αλλά είμαστε έτοιμοι ώστε αν κάποιος αποχωρήσει να αντικατασταθεί επάξια και η ομάδα του χρόνου να είναι καλύτερη. Αυτός είναι ο ξεκάθαρος στόχος και αυτόν θα υπηρετήσουμε».

-ΕΡΩΤΗΣΗ: κ. Βρέντζο, άκουσα πριν τον προβληματισμό μας αναφορικά με κατόχους διαρκείας που δεν αξιοποίησαν το διαρκείας πέρυσι σε παιχνίδια με μικρό ενδιαφέρον. Πόσο είναι εφικτό ένας κάτοχος διαρκείας να θέτει προς πώληση κατά τη διάρκεια της περιόδου το εισιτήριο διαρκείας του για συγκεκριμένο αγώνα. Αυτό, αν δεν κάνω λάθος, εφαρμόζεται σε Αγγλία και Ισπανία.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: «Δυστυχώς τεχνικά αυτή τη στιγμή, και όχι μόνο για αυστηρά τεχνικούς λόγους αλλά και για λόγους φορολογικούς, δεν φαίνεται να υπάρχει αυτή η δυνατότητα. Γι' αυτό καλούμε όλους όσοι προμηθευτούν εισιτήριο να διατηρήσουν υψηλό το κίνητρό τους και να είναι σε κάθε ματς δίπλα στην ομάδα».

-ΕΡΩΤΗΣΗ: κ. Βρέντζο, χθες στο ΣΕΦ οι πρόεδροι της ΚΑΕ Ολυμπιακός, κ.κ. Αγγελόπουλοι, σε ερωτήσεις που δέχθηκαν για τις μεταγραφές, είπαν ότι με τα νέα οικονομικά και φορολογικά δεδομένα στη χώρα τα πράγματα δυσκολεύουν. Η φορολογία θα είναι στο 145%. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός θα παίξει τα παιχνίδια των μάνατζερ για τις μεταγραφές; Είναι προβληματισμένη για όλο αυτό αφού μην ξεχνάμε ότι τα τελευταία χρόνια έχει πληρώσει η ΠΑΕ περίπου 100 εκατ. ευρώ φόρους στο ελληνικό δημόσιο.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: «Είναι πολύ σημαντικό κατ' αρχήν ότι η ΠΑΕ Ολυμπιακός καταβάλλει τους φόρους που πρέπει. Το ελληνικό δημόσιο όντως τον μήνα που τρέχουμε έχει ξεπεραστεί και το φράγμα των 100 εκατ. ευρώ σε φόρους στο διάστημα των τελευταίων 6 ετών. Είναι ώρα και οι φορολογικές αρχές να κάνουν και τους αντίστοιχους ελέγχους στις άλλες ομάδες γιατί δημιουργούνται συνθήκες αθέμιτου ανταγωνισμού που είναι το ελάσσον αυτή τη στιγμή. Το μείζον είναι ότι σε μια περίοδο που όλοι οι Έλληνες πλήττονται από την αυξημένη φορολογία δεν γίνεται κάποιοι να μην πληρώνουν φόρους. Με το να είναι, ουσιαστικά, η φορολογία 55% επί του μικτού ποσού, είναι περίπου όπως οι υπολογισμοί που κάνατε. Οι φόροι είναι περισσότεροι από το εισόδημα του αθλητή. Τα νούμερα του μπάτζετ που έχει ο Ολυμπιακός είναι επιβάρυνση κάποιων εκατομμυρίων ευρώ. Συμφωνώ με τους κ.κ. Αγγελόπουλους. Η ομάδα οφείλει να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα. Άλλωστε το πόσα μπορεί να χάσει μία ομάδα στο ποδόσφαιρο πλέον είναι κάτω από συγκεκριμένους περιορισμούς της ΟΥΕΦΑ. Και τα πόσα που μπορεί να συνεισφέρει κάποιος πρόεδρος από την τσέπη του, όπως έχει κάνει τα δύο τελευταία χρόνια στις αγωνιστικές περιόδους ο κ. Μαρινάκης, είναι συγκεκριμένα. Πρέπει να προσαρμοστούμε στα νέα δεδομένα. Παρόλα αυτά θεωρούμε πως με τις σωστές κινήσεις θα έρθουν οι παίκτες που θέλουμε. Θα κρατήσουμε τους παίκτες που θέλουν να μείνουν και τους θέλουμε κι εμείς όπως τα δύο παιδιά δίπλα μας. Καταλαβαίνετε ότι τα νέα συμβόλαια των κ.κ. Φορτούνη, Μπουχαλάκη προφανώς είναι καλύτερα από τα προηγούμενα και κοστίζουν περισσότερο στην ΠΑΕ Ολυμπιακός. Ο καθένας καταλαβαίνει ότι δεν είναι μπορείς να συγκρίνεις πλέον το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα με φορολογία 20% για τους παίκτες όπως ήταν ως το 2010 με αυτό που είναι τώρα, δηλαδή φορολογία στο 55%. Δυστυχώς είναι κάτι που μας δημιουργεί μεγάλο πρόβλημα γιατί καμία χώρα που έχουμε αντίστοιχου επιπέδο ποδόσφαιρο δεν έχει τέτοιους φορολογικούς συντελεστές. Οι δικοί μας πρέπει να είναι οι ακριβότεροι σε όλη την Ευρώπη, ξεπεράσαμε και την Αγγλία πλέον. Τέτοιοι φορολογικοί συντελεστές υπάρχουν μόνο σε χώρες που το ποδόσφαιρο, σε εμπορικό επίπεδο, είναι σε άλλη στρατόσφαιρα».

-ΕΡΩΤΗΣΗ: Κώστα Φορτούνη και Ανδρέα Μπουχαλάκη, πώς προετοιμάζεστε για τη νέα χρονιά με τα νέα δεδομένα;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ (Ανδρέας Μπουχαλάκης): «Είναι πρωτοφανές για μας τους ίδιους, δεν έχουμε ξαναπεράσει διαδικασία προκριματικών. Ξέρουμε ότι είναι πολύ σημαντικό για μας το UEFA Champions League. Είναι αυτό που κάνει την διαφορά. Εννοείται πως προετοιμαζόμαστε από τώρα. Ξέρουμε ποιοί είμαστε, ποιά είναι η ομάδα μας. Περιμένουμε πώς και πώς ν' αρχίσει η προετοιμασία. Να δουλέψουμε σωστά με τον προπονητή μας έτσι ώστε να είμαστε όπως πρέπει σ' αυτά τα 4 παιχνίδια και να μπούμε ξανά, όπως κάνουμε κάθε χρόνο, στο UEFA Champions League».

ΑΠΑΝΤΗΣΗ (Κώστας Φορτούνης): «Κι εγώ θέλω να πω ότι το UEFA Champions League είναι μια πολύ σημαντική διοργάνωση για τον Σύλλογο και τους παίκτες. Θα αρχίσουμε την προετοιμασία μας για να είμαστε έτοιμοι γι' αυτά τα ματς».

Δείτε το ΕΔΩ το βίντεο από την παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας.

Για να δείτε το photostory από την παρουσίαση πατήστε ΕΔΩ.
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ