2016-06-04 11:25:32
Φωτογραφία για ΠΑΙΡΝΕΙ... ΒΕΛΛΙΟ Η ΝΟΤΙΓΧΑΜ!
H Νότιγχαμ Φόρεστ εμφανίζεται να έχει συμφωνήσει με τον Ηρακλή για την αγορά του Απόστολου Βέλλιου έναντι 1,2 εκατομμυρίων ευρώ!

Την κόκκινη φανέλα της Φόρεστ… προβάρει για τα καλά ο Έλληνας επιθετικός, και δεν είναι λίγοι αυτοί που παρουσιάζουν την συγκεκριμένη υπόθεση ως επιτυχία του προέδρου του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, αφού είναι γνωστά τα σενάρια που κυκλοφορούν για τον ίδιο και την αγγλική ομάδα...  

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας iraklis1908.gr – που είναι άριστα ενημερωμένη για ότι συμβαίνει στα ενδότερα του «Γηραιού», το deal ανάμεσα στον Ηρακλή και τη Νότιγχαμ, πρέπει να θεωρείται οριστικό, χωρίς ωστόσο αυτό να σημαίνει ότι η μεταγραφή πρέπει να θεωρείται τελειωμένη. Κι αυτό γιατί ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής διατηρεί το 20% των δικαιωμάτων του και μέχρι στιγμής δεν έχει απαντήσει θετικά στην πρόταση της Φόρεστ.

Είναι γνωστό ότι όνειρο του Απόστολου Βέλλιου είναι να επιστρέψει στα αγγλικά γήπεδα, με πρωταρχικό στόχο όμως την ολική επαναφορά του στο «Γκούντισον Παρκ» και την Έβερτον.

Αυτή πάντως είναι η πρώτη πολύκροτη μεταγραφική υπόθεση στο ελληνικό ποδόσφαιρο, στην οποία εμπλέκεται δυναμικά η Νότιγχαμ Φόρεστ, με ότι αυτό συνεπάγεται τόσο για τον Ολυμπιακό, όσο και για τους εγχώριους αντιπάλους του που εμφανίζονταν να ενδιαφέρονται ζεστά για την απόκτηση του διεθνή Έλληνα επιθετικού.

Οι εξελίξεις αναμένονται με τεράστιο ενδιαφέρον…
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ