2016-06-04 14:14:04
Φωτογραφία για ΔΕΛΑΚΑΣ : ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ
Ο Θρύλος στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ !!! Μετά απο ένα συγκλονιστικό ματς! Με μια τεράστια ανατροπή! Με γκολ του Βλαχόπουλου σε "νεκρό" χρόνο!!!

Ο Ολυμπιακός, εξασφάλισε για τρίτη φορά στην ιστορία του την πρόκριση σε τελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης και σήμερα στις 22:00 το βράδυ η καρδιά όλων των Ολυμπιακών θα χτυπάει στη Βουδαπέστη.

O αρχηγός του Ολυμπιακού Βαγγέλης Δελακάς δήλωσε μετά το ματς στο osfp.gr τα εξής :

«Σήμερα κάναμε ένα τεράστιο βήμα, ήταν ένα όνειρο όλων να βρεθούμε σε ένα τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ και το καταφέραμε. Το παλέψαμε πάρα πολύ το παιχνίδι, δεν ξεκινήσαμε καλά, νομίζω αρκετά παγωμένα και ίσως ήμασταν λόγο άγχους σε αυτή την κατάσταση. Αυτή τη στιγμή είμαστε πολύ ευχαριστημένοι και χαρούμενοι… εύχομαι να πάνε όλα καλά στον τελικό!

Ο Κυριάκος Ποντικέας υπογράμμισε τα εξής:

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο και συναρπαστικό παιχνίδι, είμαστε πολύ χαρούμενοι που κερδίσαμε. Πήραμε ενα ταιμ αουτ στα τελευταία δευτερόλεπτα και ήμασταν πολύ τυχεροί που κερδίσαμε. Σχετικά με τον αντίπαλο μας στον τελικό και οι δυο ομάδες είναι πολύ καλές, είμαι βέβαιος ότι θα έχουμε ένα πολύ σκληρό παιχνίδι αύριο (σήμερα)».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ