2016-06-04 18:38:38
Φωτογραφία για ΥΜΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΝΤΕΓΕ ΤΟΥ... ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ!
Ο Μπράουν Ιντέγε κέρδισε με το... σπαθί του την κλήση του στην Εθνική ομάδα της Νιγηρίας μετά τις καλές του εμφανίσεις με τον Ολυμπιακό και βέβαια μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός της αποθέωσής του από διάφορα δημοσιεύματα στο εξωτερικό, τα οποία στέκονται στη... μεταμόρφωσή του από την Μπρόμιτς, στον Ολυμπιακό.

«Αφού δεν εντυπωσίασε στην Μπρόμιτς, στην οποία πήγε το 2014, ο Μπράουν Ιντέγε πήγε στον Ολυμπιακό την επόμενη σεζόν και κατάφερε να πάρει τον τίτλο. Σε 24 παιχνίδια πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό, ο Ιντέγε βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα 10 φορές. Η άλλη του επιτυχία ήταν με την Ντιναμό Κιέβου, με την οποία κατάφερε να κερδίσει το ουκρανικό Σούπερ Καπ και το ουκρανικό Κύπελλο το 2012 και το 2014 αντίστοιχα. Έκτοτε, κέρδισε την κλήση του στην Εθνική ομάδα και έπαιξε στις νίκες επί των Μαλί και Λουξεμβούργου σε φιλικές αναμετρήσεις», ήταν η αναφορά της ιστοσελίδας completesportsnigeria.com, για να συνεχίσει η punchng.com.


«Μετά την αποτυχία του να εντυπωσιάσει στην Μπρόμιτς τη σεζόν 2014-15, ο Μπράουν Ιντέγε μετακινήθηκε στην Ελλάδα σε αναζήτηση περισσότερου χρόνου συμμετοχής, με τη συμφωνία να κάνει λόγο για 10 εκατ. λίρες. Στην ελληνική Superleague ο Ιντέγε σκόραρε 10 γκολ σε 24 εμφανίσεις με τον Ολυμπιακό, κερδίζοντας το πρωτάθλημα της σεζόν 2015-16, καταφέρνοντας να επιστρέψει στο Champions League. Ήταν ο πρώτος του θρίαμβος σε πρωτάθλημα με οποιαδήποτε ομάδα. Επιπροσθέτως, σε αυτά τα 10 γκολ, ο Ιντέγε σκόραρε άλλα τρία, με τον απολογισμό να φτάνει στα 13 γκολ σε 35 εμφανίσεις με την ομάδα του».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ίακχος και Βαυβώ ...
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ίακχος και Βαυβώ ...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ