2016-06-05 06:07:36
Φωτογραφία για Google: Το Google Play θα προτείνει εφαρμογές για διαγραφή
Πόσες φορές μπορεί να έχει βρεθεί ένας χρήστης στη θέση να θέλει να κατεβάσει μια νέα εφαρμογή ή να αναβαθμίσεις ήδη εγκατεστημένες και να παίρνει το μήνυμα ότι δεν επαρκεί ο ελεύθερος χώρος της συσκευής του; Φαντάζομαι αυτή η κατάσταση είναι στους περισσότερους οικεία, κυρίως σε παλαιότερες συσκευές που δεν υπήρχε η δυνατότητα 64 GB ή 128 GB ενσωματωμένου αποθηκευτικού χώρου και η χρήση του cloud ήταν σαφώς πιο περιορισμένη. Αν ακόμα αντιμετωπίζετε το πρόβλημα της έλλειψης ελεύθερου χώρου, το Google Play Store σύντομα θα σας παρέχει συμβουλές για την αντιμετώπιση του προβλήματος.

Για παράδειγμα, αν τώρα θέλατε να εγκαταστήσετε μια εφαρμογή και παίρνατε το σφάλμα ότι δεν υπάρχει επαρκής διαθέσιμος χώρος, θα έπρεπε να πάτε στις ρυθμίσεις και μετά να αποφασίσετε ποια ή ποιες εφαρμογές σας θα έπρεπε να απεγκαταστήσετε. Αυτό σύντομα θα αλλάξει, αφού το Play Store θα διαθέτει ένα νέο διαχειριστή απεγκαταστέσεων, ο οποίος θα εντοπίζει «παραμελημένες» εφαρμογές και θα σας τις προτείνει για διαγραφή. Σύμφωνα με στιγμιότυπο ενός χρήστη φαίνεται να υπάρχει η δυνατότητα για την άμεση διαγραφή των εφαρμογών μέσα από το pop up μενού του Play Store.

Δεν είναι γνωστό πότε θα ενσωματωθεί αυτό το χαρακτηριστικό, αλλά λογικά δεν θα αργήσει πολύ. Πως σας φαίνεται αυτό το χαρακτηριστικό; Θεωρείτε πως είναι ένα ακόμα βήμα προς την βελτίωση της χρηστικότητας μιας Android συσκευής;
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ