2016-06-05 07:27:16
Φωτογραφία για Τι τρέχει με Alpha, Σταματίνα & Happy Day για την επόμενη σεζόν
Η πολύ πρωινή ζώνη πάει πολύ στη Σταματίνα Τσιμτσιλή και αυτό αποδεικνύεται από τις υψηλές τηλεθεάσεις που χτυπάει το Happy Day από την πρώτη μέρα κιόλας που βγήκε στον αέρα κι ιδιαίτερα στο νεανικό κοινό που είναι και το πιο ελκυστικό από διαφημιστική πλευρά.

Η Σταματίνα πήγε καλεσμένη στο Πρωινό και μεταξύ άλλων συζήτησε με τον Λιάγκα και τη Σκορδά για το τι ετοιμάζει για την επόμενη σεζόν στον Alpha.

Μη φανταστείς, βέβαια, μεγάλες αλλαγές. Σταθερή στο πόστο της θα είναι και του χρόνου και μάλλον και η ομάδα ίδια θα είναι, απλά θα γίνουν τονωτικές ενέσεις και η Σταματίνα εξήγησε και τον λόγο.

«Φέτος λήγει το συμβόλαιό μου, αλλά η πρόθεση και η δική μου και του σταθμού είναι να μείνω. Είμαστε στην τελική φάση των συζητήσεων. Έχουμε δώσει τα χέρια».

Και συμπλήρωσε:

«Γενικώς είμαστε της πρόθεσης ότι πετυχημένη εκπομπή και συνταγή δεν την αλλάζεις
. Σίγουρα θα κάνουμε κάποιες τονωτικές ενέσεις, όπως κάναμε και φέτος με κάποιες στήλες και κάποιες διαφοροποιήσεις. Η ομάδα μπροστά από τις κάμερες, δική μου πρόθεση στις συζητήσεις που έκανα με τον σταθμό είναι να μείνει η ίδια. Δηλαδή, νιώθω ότι έχω ταιριάξει με αυτή την παρέα, με αυτά τα παιδιά και νομίζω ότι το να πετύχεις τη σωστή χημεία στην τηλεόραση, επειδή είναι ευλογία, δεν χρειάζεται να το πολυτσιγκλίζεις και να το αμφισβητείς προσπαθώντας ενδεχομένως να βρεις κάτι καλύτερο να διακινδυνεύσεις να χάσεις αυτό που έχεις. Είμαι πολύ χαρούμενη με τα παιδιά, έχω ταιριάξει και με τον Δήμο Βερύκιο».
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ