2016-06-05 09:20:07
Φωτογραφία για ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ... ΠΡΙΝΤΕΖΗ Η ΦΕΝΕΡ! (ΡΗΟΤΟ)
Σε αναζήτηση ψηλών θα προβεί η Φενέρμπαχτσε, στην περίπτωση που αποχωρήσουν για το NBA οι Βέσελι και Ούντο, με τους Πρίντεζη και Άιβερσον να είναι... πολύ ψηλά στη λίστα της σύμφωνα με τους Τούρκους!

«Φωτιές» στο Twitter άναψε Τούρκος δημοσιογράφος! Συγκεκριμένα, οι Γιαν Βέσελι και Έκπε Ούντο αναμένεται να ψάξουν την επιστροφή στους στο NBA, στο τέλος της τρέχουσας σεζόν, με τη Φενέρ όμως να έχει έτοιμη λίστα για την αντίκατάστασή τους!

Σύμφωνα, λοιπόν, με τον Τούρκο δημοσιογράφο, η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς φέρεται να έχει πολύ ψηλά στη λίστα της για να τους αντικαταστήσει, τον 2ο αρχηγό του Ολυμπιακού, Γιώργο Πρίντεζη και τον σέντερ της Πινάρ Καρσίγιακα, Κόλτον Άιβερσον.

Βέβαια, όσον αφορά τον «Πριντ», το ενδεχόμενο να... μετακομίσει στην Τουρκία είναι δύσκολο έως αδύνατο, καθώς αφενός έχει συμβόλαιο με τους πρωταθλητές Ελλάδας και αφετέρου δεν φαίνεται να... «ψήνεται» ιδιαίτερα να αφήσει το Λιμάνι.

Φυσικά οι Τούρκοι μπορούν να... ονειρεύονται με την ησυχία τους. Πάντως, όλες οι περιπτώσεις παικτών δεν είναι ίδιες, καλό είναι να το γνωρίζουν ο Ομπράντοβιτς και η διοίκηση της Φενέρ...
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ