2016-06-05 11:08:18
Φωτογραφία για Οι παντρεμένοι συνευρίσκονται λιγότερα συχνά, και η επιστήμη εξηγεί το γιατί!
Μικρότερη επιθυμία για σεξ έχουν τα παντρεμένα ζευγάρια και δεν φταίνε οι γυναίκες για αυτό Σύμφωνα με έρευνα από το Πανεπιστήμιο του Τορόντο πως οι άντρες σταματούν να εκδηλώνονται με τον καιρό, καθώς φοβούνται όλο και περισσότερο την απόρριψη από την γυναίκα τους!

Η έρευνα πραγματοποιήθηκε σε 229 ζευγάρια με ηλικία από 18-68, τα περισσότερα από τα οποία είχαν σχέση από 6 χρόνια και πάνω και όπως αποδείχθηκε οι άντρες με τον καιρό υποτιμούν τις ικανότητες των συζύγων τους, θεωρώντας πως δεν έχουν πια σεξουαλικές ορμές και γι΄αυτό δεν αναλαμβάνουν δράση. Όπως επισημαίνουν οι ερευνητές οι άνδρες θεωρούν πως οι γυναίκες δεν επιθυμούν πια να έχουν τόσο ενεργή σεξουαλική ζωή και από φόβο μήπως ακούσουν κάτι αρνητικό δεν προσπαθούν να τις πλησιάσουν!

«Με τα χρόνια το σεξουαλικό πάθος μέσα σε ένα ανδρόγυνο μπορεί να γίνεται πιο δυνατό (και αυτό επιτυγχάνεται μέσω της επικοινωνίας), ακόμη και αν η συχνότητα μειώνεται», δηλώνουν οι επιστήμονες και για αυτό το λόγο τα ζευγάρια πρέπει να απαλλαγούν από φοβίες και προκαταλήψεις!

Αν ψάχνεις χρόνο για το ταίρι σου ή θες να αναζωογονήσεις την σχέση σου διάβασε τι μπορείς να κάνεις και ξαναζωντάνεψε το πάθος!
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ