2016-06-06 10:45:21
Φωτογραφία για Αποκαλύπτουμε! Η Κυβέρνηση εφαρμόζει πλέον παραλλαγμένο το plan b του Βαρουφάκη
Τα παρακάτω υπό προϋποθέσεις συνιστούν ΒΌΜΒΑ μεγατόνων Σκεφτήκαμε πολύ για να τα γνωστοποιήσουμε ,σε δύο φάσεις . Ένα όμως πράγμα καθόρισε την απόφασή μας . Έχετε το δικαίωμα να ξέρετε τι ¨μαγειρεύεται ¨ για εσάς , χωρίς εσάς .

Αναρωτηθήκατε ποτέ γιατί , αφού έχει λάβει χώρα η αφαίμαξη και της τελευταίας εναπομείνουσας οικονομικής δυνατότητας τόσο των ιδιωτών, όσο και των επιχειρήσεων, παρά ταύτα έντεχνα , έξυπνα και πονηρά , συνεχίζεται η φοροεπιδρομή και η οικονομική μας ¨υποδούλωση¨.

Αναρωτηθήκατε ποτέ γιατί ,αφού ως γνωστόν , η λιτότητα οδηγεί στην αύξηση των ληξιπρόθεσμων οφειλών τόσο προς το δημόσιο (σήμερα είναι 87 δισ) όσο και στα ασφαλιστικά ταμεία, και στην εκτόξευση των κόκκινων δανείων στο ζενίθ των καθυστερήσεων τους , παρά ταύτα , η μόνη στρατηγική συνεχίζει να είναι η λιτότητα;

Ποιος λογικός άνθρωπος πιστεύει πλέον ότι … με την νέα φοροεπιδρομή σε αγροτικά και επαγγελματικά αυτοκίνητα, με ΦΠΑ 24% και 100% προκαταβολή , με αυξήσεις 5 έως 25 λεπτά το λίτρο στα καύσιμα, 20% αύξηση στον καφέ, 5% φόρος στη σταθερή τηλεφωνία , με το γνωστό τέλος διανυκτέρευσης στα ξενοδοχεία , με αυτόματο κόφτης που θα κόβει δαπάνες, όπως προνοιακά επιδόματα, κονδύλια για κρατικούς φορείς, φοροαπαλαγές, κονδύλια για την εκπαίδευση κ.α , με περεταίρω μειώσεις συντάξεων με την ενεργοποίηση της ρήτρας μηδενικού ελλείμματος που οδηγεί 400.000 χαμηλοσυνταξιούχους σε νές μειώσεις , με μείωση 30% -40% σε χιλιάδες τραπεζουπαλλήλους που συνταξιοδοτούνται από το ΕΤΑΤ και άλλα επικουρικά ταμεία του κλάδου., και τόσα άλλα όλα αυτά τα χρόνια … μπορεί να υπάρξει ποτέ έξοδος μας από την ¨οικονομική αποικία ¨ που έχουμε καταντήσει ;

Το ότι δεν υπάρχουν λαϊκές αντιδράσεις ακόμη , οφείλετε στο ότι δεν έχουμε νιώσει ακόμα το μέγεθος της φτωχοποίησης , αλλά και στο ότι ¨δουλεύουν στο κόκκινο ¨ όλοι οι μηχανισμοί υπνωτισμού , ελέγχου και παραπλάνησης της κοινής γνώμης.

Τι συμβαίνει λοιπόν;

Το πολιτικοοικονομικό σύστημα που κυριαρχεί στην ΕΕ και ειδικότερα η έκφανσή του στην χώρα μας , και η Πραγματικότητα της Ελληνικής κοινωνίας , είναι πλέον ΔΥΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ ΚΟΣΜΟΙ , δύο παράλληλες διαστάσεις , δύο διαφορετικά συστήματα.

Το πολιτικό σύστημα που ¨οδηγεί ¨ την πατρίδα μας, μη μπορώντας πλέον όντως να αντιδράσει , ψηφίζει τα πάντα , νομοθετεί τα πάντα , με άνεση και ¨αναισθησία ¨ αφού γνωρίζει ότι ΔΕΝ πρόκειται να εφαρμοστούν στην τελική

ΓΙΑΤΙ;;

Μοιάζει σαν κρατικό μυστικό που το ξέρουμε όλοι .

Δημιουργείται ΜΙΑ ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ….
. πως ;;

Ξέρουν και ξέρουμε ότι ό,λα αυτά οδηγούν σε μεγάλης έκτασης παραοικονομία , σε φοροδιαφυγή και φοροαποφυγή , σε οικονομική εγκληματικότητα , σε παράνομη διακίνηση προϊόντων και αγαθών κτλ.

Ξέρουν και ξέρουμε ότι ΟΛΟ αυτό ¨θα αυτό- οργανωθεί ¨ αργά ή γρήγορα , θα γίνει ¨μόδα ¨ , θα παγιωθεί , και στο τέλος θα καταστεί λειτουργικό.

Παράλληλα διαπιστώνουμε με έκπληξη ότι , δεν υπάρχει η ίδια ¨απαίτηση ¨ ή έστω ανάλογη και τελικά ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΠΛΕΟΝ , για να ενεργοποιηθούν οι μηχανισμοί εκείνοι , που θα αναχαιτίσουν την παραοικονομία , το λαθρεμπόριο και όλα τα ανωτέρω .Μέριμνα που θα έπρεπε να ήταν 1η και ζωτικής σημασίας προτεραιότητα.

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΛΠΟ

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΠΛΗΞΗ που επιφυλάσσει ο Ελληνικός λαός στους ¨οικονομικούς μας δυνάστες ¨ …. ή ο εφιάλτης που θα ζήσουμε.

Πως θα εξελιχθεί ΟΛΟ αυτό;;

Με πολλούς τρόπους ( τους οποίους δεν θα διδάξουμε εδώ ) π.χ ήδη αρκετοί επιχειρηματίες, κυρίως σε τουριστικές περιοχές , χρησιμοποιούν δύο μηχανάκια POS, ένα ελληνικό κι ένα εξωτερικού, για να βγάλουν τα χρήματά τους εκτός Ελλάδας παρακάμπτοντας τα capital controls.

Εδώ εντάσσεται και ο γενικότερος σχεδιασμός που ενθαρρύνει ουσιαστικά όλους όσους μπορούν, να διαθέτουν off shore εταιρείες, αρκεί αυτές να είναι σε "συνεργάσιμους" φορολογικούς παραδείσους.

Δεν χρειάζεται συνεπώς να παρακαμφθεί η ελεγχόμενη από τις Βρυξέλλες» Γενική Γραμματέα Δημοσίων Εσόδων (Το software ανήκει στην τρόικα, που ελέγχει τη ΓΓΔ ).

Δεν χρειάζεται η Ελληνική κυβέρνηση να ενεργοποιήσει το σχέδιό του Βαρουφάκη περί «κλοπής» των ΑΦΜ των Ελλήνων πολιτών και δημιουργίας παράλληλου τραπεζικού συστήματος.

ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ … σε αυτό τους σπρώχνει εις γνώση του το πολιτικό σύστημα.

Ήδη το ποσοστό της παραοικονομίας, ξεπερνάει κατά πολύ το 25% του ΑΕΠ, περίπου 50 δισ. παρά τις δεκάδες φορολογικές αλλαγές που έγιναν.

Είναι όλο αυτό ΤΕΛΙΚΑ, η λύση;

Συνεχίζεται με παράθεση αναλυτικών οικονομικών αποδεικτικών στοιχείων!!

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ