2016-06-06 12:45:13
Φωτογραφία για Ανοικτη επιστολη στον προεδρο του ΔΣΑ
Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε

 Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι από τις 26 Ιουνίου 2015 όπου βρέθηκα για τελευταία φορά στο κτήριο του Δ..Σ.Α περιμένω να κληθώ εγώ, ένα από τα μέλη σας και ένα τρίτο πρόσωπο κλειδί για να καταθέσει στην υπόθεση που με ταλαιπωρεί τα τελευταία 6 χρόνια.

Δυστυχώς μέχρι τώρα τα μόνα που έχουν συμβεί από το Φεβρουάριο του 2015 ήταν:

1.- να βρεθώ επί 4 συνεχόμενες φορές  στο Δ.Σ.Α γιατί ο εν λόγω δικηγόρος κάθε φορά απουσίαζε με ευφάνταστες πάντα δικαιολογίες στέλνοντας τον βοηθό του 2.-  να απάντα  στο πειθαρχικό με ένα υπόμνημα και εγώ να μην έχω καμία εικόνα για περαιτέρω.

Δυστυχώς για εσάς όσο και αν θέλετε να λέτε ότι θα βάλετε σε τάξη το Δ.Σ.Α μόνο σε τάξη δεν είναι αλλά θα έλεγα  ότι  μάλλον η πελατειακή σχέση καλά κρατάει όπως και η κοροϊδία εκεί μέσα.

Που ακούστηκε το πειθαρχικό να έρχεται σε συνεννόηση πάντα μαζί του το πότε μπορεί να εμφανιστεί για να δώσει λόγο ενώπιον του και να συμφωνούν ότι όλα είναι εντάξει και πάντα να τους ξεγελάει επί 4 φορές και το πειθαρχικό ούτε καν να έχει τη διάθεση να του τραβήξει το αυτί ..


Τώρα τι σόι πειθαρχικό είναι αυτό δεν ξέρω αλλά εγώ θα το παρομοίαζα με παιδική χαρά και όποιος θέλει μπορεί και έχει την ευχαρίστηση έρχεται να μας πει τι έγινε.

Φαίνεται όταν άκουγα σαν πελάτης του ότι το δικηγορικό σύλλογο και το πειθαρχικό τα έχει γραμμένα εκεί που δεν πιάνει μελάνι μάλλον κάτι τέτοιο εννοούσε.

Θα πρέπει λοιπόν να σοβαρευτούν εκεί μέσα κάποιοι γιατί όταν ζητάτε τα 80 ευρώ για κάθε φορά που θέλει κάποιος να καταγγείλει ένα δικηγόρο τα 80 ευρώ να τα σέβεστε και όχι να παίζεται πάνω στην πλάτη του το θέατρο του παραλόγου.

Ο φάκελος του εν λόγω δικηγόρου είναι μαυρισμένος από καταγγελίες και εσείς σαν Δ.Σ.Α κυριολεκτικά τον καλύπτετε και αυτός συνεχίζει το καταστροφικό του έργο.

Στη δική μου περίπτωση έφτασε μέχρι το σημείο ωμού εκβιασμού να πάρει υπογραφή έτσι ώστε οι δύο καταγγελίες που του έχω κάνει να λέει ότι είναι αναληθής.

Δυστυχώς επί 4 φορές φοβήθηκε να βρεθεί μπροστά στο άτομο που το εκβίασε και πήρε την υπογραφή του.

Τις νόμιμες ενέργειες που θα κάνω τις γνωρίζω πλέον , απλά έχω την υποχρέωση δημόσια να σας πω ότι αυτός είναι ο σύλλογος που διατείνεστε ότι θα καθαρίσετε και θα φέρετε την αξιοκρατία .

Ζητώ δημόσια να κληθεί ο εν λόγω δικηγόρος στο πειθαρχικό και να δώσει εξηγήσεις μόνο αυτός και όχι οι βοηθοί του.

Ζητώ από το πειθαρχικό περισσότερη σοβαρότητα για υποθέσεις που όχι απλά επαναλαμβάνονται από τον εν λόγω δικηγόρο αλλά κλείνοντας του το μάτι και χτυπώντας τον στην πλάτη φιλικά του δίνουν το δικαίωμα να συνεχίζει αυτός και ο βοηθός του το απόλυτα  καταστροφικό τους έργο.

Υποθέσεις που κατά αυτόν πήγαιναν καλά, θα πω με πολύ επιείκεια, ότι τις χρησιμοποιούσε μάλλον να  λειτουργήσουν προς το δικό του προσωπικό συμφέρον  αγνοώντας  την κατάσταση εξαθλίωσης του πελάτη του .

Σταματήστε να τον καλύπτετε  μέσα από το σαθρό σύστημα των πειθαρχικών διαδικασιών .

Σταματήστε να τον πλασάρετε σαν τον δικηγόρο με αξίες , όταν δεν έχετε την πλήρη εικόνα  γεγονότων .

Παρακαλώ  πολύ τουλάχιστον σταματήστε να μιλάτε για αξίες και άλλα τέτοια όταν  οι απλοί  πολίτες , χωρίς τις νομικές γνώσεις, βλέπουν σε πλήρη αταξία τα όργανα που εποπτεύετε .

Σας παρακαλώ δημόσια πλέον ,να κληθεί και να δώσει εξηγήσεις για όσα έχει κάνει τουλάχιστο σε εμένα, ίσως λίγο αργότερα , με την δική σας συμβολή  να δείτε και  τα υπόλοιπα θύματα του  και να  κατανοήσετε πόσο καταστροφικό είναι το σύστημα που λειτουργεί στο κλάδο της δικηγορίας  χωρίς  πραγματικό έλεγχο  .

Παρακαλώ δημόσια να σταματήσει αυτός ο εμπαιγμός.

Για να γίνει πράγματι  ο κάθε δικηγόρος άξιος υπηρέτης του λειτουργήματος που ασκεί  για τον κάθε  απλό πολίτη.

Με εκτίμηση

Νίκος Νταλαρής
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ