2016-06-06 13:49:50
Φωτογραφία για 4 δωρεάν εφαρμογές ηλεκτρονικού τσιγάρου για νέους ατμιστές - Ανακαλύψτε τις...
Η διακοπή του καπνίσματος αποτελεί από μόνη της μια πρόκληση. Γιατί λοιπόν να μην απλοποιήσετε κάπως τη διαδικασία χρησιμοποιώντας 4 δωρεάν εφαρμογές ηλεκτρονικού τσιγάρου που θα σας λύσουν τα χέρια; Αν μυηθήκατε πρόσφατα στην εναλλακτική και λιγότερο βλαβερή καθημερινότητα που προσφέρει το ηλεκτρονικό τσιγάρο, τότε σίγουρα χρειάζεστε κάποια εργαλεία που μπορούν να κάνουν αυτήν την περίοδο αρκετά πιο εύκολη για εσάς. Τι θα λέγατε λοιπόν αν σας λέγαμε ότι τα αγαπημένα gadget σας όπως το smartphone και το tablet σας, σάς παρέχουν τη δυνατότητα να έχετε πρόσβαση σε εφαρμογές/εργαλεία που βοηθούν με τη διακοπή του καπνίσματος αλλά και με την εξοικείωση με το ηλεκτρονικό τσιγάρο και μάλιστα εντελώς δωρεάν;

Τέτοιου είδους εφαρμογές υπάρχουν πολλές, εμείς επιλέξαμε τις 4 που θεωρούμε πιο χρήσιμες και σας τις παρουσιάζουμε σήμερα εδώ! Το μόνο αρνητικό είναι ότι όλες οι εφαρμογές είναι στα Αγγλικά μπορείτε όμως να το δείτε σαν μια καλή ευκαιρία να κάνετε και μια επανάλληψη.


Ε-Cig Diary

Η συγκεκριμένη εφαρμογή καλύπτει τις βασικές ανάγκες ενός νέου ατμιστή συλλέγοντας δεδομένα όπως το πόσες μέρες έχετε να καπνίσετε, πόσα τσιγάρα έχετε αποφύγει μέχρι σήμερα και φυσικά πόσα χρήματα εξοικονομήσατε μέσα από την προσπάθειά σας.

 

Το E-Cig Diary προσφέρει επίσης και κάποια βασικά εργαλεία που δίνουν πληροφορίες σχετικά με την εξοικονόμηση χρημάτων, με τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας σας, με την πρόσμιξη υγρού αναπλήρωσης, αλλά και με το νόμο του Οhm. Εάν δεν έχετε κάποια συσκευή Android διαβάστε παρακάτω για αντίστοιχες εφαρμογές για iOS.

QuitNow!

Η QuitNow! (IOS, Android) εκτός από τα βασικά εργαλεία και τις λειτουργίες σας δίνει τη δυνατότητα να θέσετε και να κατακτήσετε μεγάλους στόχους σε σχέση με την βελτίωση της υγείας σας, ενώ σας δίνει πρόσβαση και σε μια ενεργή onlineκοινότητα με την οποία μπορείτε να ανταλλάσσετε tips και συμβουλές.

Smoke Free

Αν θέλετε να μείνετε μια για πάντα μακριά από τσιγάρο τότε αυτή η εφαρμογήSmoke Free (IOS, Android) μπορεί να σας βοηθήσει! Προσφέρει κυρίως tips και συμβουλές καταπολέμησης των συμπτωμάτων που προκαλεί η διακοπή του καπνίσματος.

Vape

H εφαρμογή Vape μοιάζει αρκετά με την E-Cig Diary αφού σας παρέχει βασικά εργαλεία και λειτουργίες για τη διαχείριση της διακοπής του καπνίσματος. Επίσης, σας ενημερώνει για τα επιτεύγματά σας σε σχέση την υγεία σας, ενώ σας παρέχει ένα αρκετά καλό υπολογιστικό εργαλείο για πρόσμιξη υγρού αναπλήρωσης και ένα βιβλίο συνταγών, μεταξύ άλλων!

Με λίγα λόγια, αυτές οι δωρεάν εφαρμογές ηλεκτρονικού τσιγάρου μπορούν πραγματικά να σας βοηθήσουν να κατακτήσετε το στόχο σας μένοντας μακριά από το τσιγάρο και να ανακαλύψετε τα όσα μπορεί να σας προσφέρει η νέα καθημερινότητά σας. Εδώ που τα λέμε δεν θα σας κοστίσει και τίποτα να τις δοκιμάσετε!
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ