2016-06-06 23:01:23
Φωτογραφία για «ΒΡΟΧΗ» ΟΙ ΚΡΟΥΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΜΠΑΡΤΖΩΚΑ!
Την πόρτα του... Γιώργου Μπαρτζώκα χτύπησε ξανά η Μπεσίκτας, μετά το «ναυάγιο» στις διαπραγματεύσεις με τον Ουφούκ Σαρίτσα, σύμφωνα με τα Τουρκικά ΜΜΕ.

Πιο συγκεκριμένα όπως αποκάλυψε η ιστοσελίδα «ajansspor.com», η τουρκική ομάδα χτύπησε ξανά την πόρτα του Έλληνα τεχνικού, στον οποίο είχε καταθέσει επίσημη πρόταση στα μέσα της περσινής σεζόν, ωστόσο η απάντησή του ήταν πως ήθελε να ξεκουραστεί μετά την παραίτησή του από τον Ολυμπιακό και πως ήθελε να... «χτίσει» ένα σύνολο από την αρχή.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας είχε μία εξαιρετική χρονιά με τη Λοκομοτίβ Κουμπάν, ειδικά στην Ευρωλίγκα, με τη ρωσική ομάδα μάλιστα να φέρεται να του έχει καταθέσει πρόταση για ανανέωση της συνεργασίας τους.

Παράλληλα το όνομα του Γιώργου Μπαρτζώκα «παίζει» πολύ δυνατά για τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, όπως σας έχουμε ενημερώσει, ενώ είχε ακουστεί ακόμη και για την Μπαρτσελόνα, αφού πολύ δύσκολα φαίνεται πως θα συνεχίσει εκεί ο Τσάβι Πασκουάλ.

Μάλιστα, όπως δήλωσε ο ίδιος, η επόμενη σεζόν θέλει να τον βρει ξανά στην Ευρωλίγκα και γι’ αυτό φαντάζει δύσκολο να πει το... «ναι» στην Μπεσίκτας, η οποία δεν συμμετέχει εκεί, ενώ πρόσφατα είχε ξεκινήσει συζητήσεις με τον προπονητή της Πινάρ Καρσίγιακα, αλλά αυτές γρήγορα κατέληξαν σε «ναυάγιο».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ