2016-06-07 08:08:12
Φωτογραφία για 5 βήματα για να χαλάσεις το πρώτο ραντεβού!
Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να χαλάσεις ένα ραντεβού! Κι αν δεν σου αρέσει αυτός ή αυτή που έχεις απέναντί σου, λες εντάξει! Αν, όμως, δεν έχεις προλάβει να καταλάβεις καλά καλά ποιος είναι γιατί να το κάνεις; Παρακάτω θα διαβάσεις ορισμένες συμπεριφορές που σε οδηγούν σε αυτή την «χαλάστρα» χωρίς να το καταλαβαίνεις!

Αργοπορία: Ναι, τα 5 λεπτά είναι δεκτά, άνθρωποι είμαστε! Αλλά, όχι το να αργήσεις περισσότερο δεν θα κάνει τον άλλον να σε θέλει πιο πολύ, αλλά να σκεφτεί ότι εσύ πιθανότατα δεν πολύ «ψήνεσαι»!

Σεξ-πολιτική: Αν υπάρξει συνέχεια στις συναντήσεις σας θα τα πείτε και θα τα μάθετε όλα ο ένας για τον άλλο. Γιατί να χαλάσεις το πρώτο βράδυ της γνωριμίας σας; Κι αν τα βράδια σε χαλάνε διάβασε εδώ γιατί να βγεις πρώτο ραντεβού το πρωί!

Κινητό: Άφησε το για λίγο! Μπορεί να είναι βαρετά, αλλά περίμενε να πάει ο άλλος στην τουαλέτα για να το μοιραστείς με τις φίλες σου! Να είσαι ευγενική πάνω από όλα!

Προηγούμενα ραντεβού: Υπάρχει λόγος να μπεις στη σύγκριση ή να βάλεις τον άλλο σε αυτό το «λούκι»; Κανένας!

Facebook: Όλοι ξέρουμε ότι κρυφοκοίταξες το προφίλ του! Δεν χρειάζεται να το μάθει και αυτός, αν και το υποψιάζεται, επειδή πιθανότατα έχει κάνει το ίδιο! Μη σου ξεφύγει και καμία λεπτομέρεια από αυτά και «καείς».
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ