2016-06-07 17:34:06
Φωτογραφία για Δεν ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ με ποια ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΗ Ελληνίδα ήταν παντρεμένος ο Νίκος Τριανταφυλλίδης, ο γιος του Χάρρυ Κλυνν που πέθανε στα 50 του [photo]
Από τη ζωή έφυγε πρόωρα – σε ηλικία 50 ετών...

ο Νίκος Τριανταφυλλίδης, γιος του Χάρρυ Κλυνν. Ένας καταξιωμένος σκηνοθέτης και μουσικός, ο οποίος δεν απασχολούσε τη δημοσιότητα με την προσωπική του ζωή.

Η μόνη φορά που συνέβη, ήταν με τον εναλλακτικό – για πολλούς – γάμο του με τη Σάννυ Μπαλτζή. Το ζευγάρι παρέμεινε παντρεμένο για 2,5 χρόνια, ενώ απέκτησαν μία κόρη, τη Λώρα.

Ο Τριανταφυλλίδης είχε μεγάλη αδυναμία στην κόρη του και στις συνεντεύξεις του αναφερόταν στην αγάπη που της είχε. Αλλά και η Μπαλζτή, σε παλαιότερη συνένετυξή της, είχε εξομολογηθεί, πόσο τυχερή νιώθει που πατέρας του παιδιού της ήταν ο καταξιωμένος σκηνοθέτης.

«Είμαι όμως και πολύ τυχερή που διάλεξα για πατέρα του παιδιού μου, τον Νίκο Τριανταφυλλίδη, ο οποίος είναι μια τρομερή προσωπικότητα της μουσικής. Το να πάρει αυτό το παιδί λίγο από μένα και λίγο από το Νίκο είναι ό, τι καλύτερο», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά.

Ο Τριανταφυλλίδης, κατά τη διάρκεια της σχέσης τους, είχε σκηνοθετήσει κλιπ της ροκ τραγουδίστριας Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ