2016-06-09 00:21:06
Φωτογραφία για ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΓΙΑ ΣΑΝΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ... ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΤΟΥ ΣΙΛΒΑ!
Ο Αντερλάν Σάντος βρίσκεται ψηλά στη μεταγραφική λίστα του Ολυμπιακού, αν και διάφορα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις παικτών που εξετάζονται σοβαρά.

Ως γνωστόν ο στόπερ της Βαλένθια αποτελεί επιλογή του Μάρκο Σίλβα, όμως η περίπτωσή του είναι δύσκολη, όπως έχουμε τονίσει, καθώς μόλις πέρυσι οι «νυχτερίδες» έδωσαν 9 εκατ. ευρώ (!) στην Μπράγκα για να τον αποκτήσουν.

Η απόδοσή του, όμως, δεν… δικαιολόγησε αυτό το ποσό και το deal μπορεί να γίνει ακόμα και με δανεισμό και οψιόν αγοράς, ενδεχόμενο στο οποίο ο ισπανικός σύλλογος δεν φέρεται αρνητικός, αν και προτεραιότητα αποτελεί η πώληση του παίκτη.

Για τον Σάντος, πάντως, δεν αποκλείεται να προκύψει ενδιαφέρον και από μεγάλες πορτογαλικές ομάδες, ενώ στα θετικά για τον Ολυμπιακό είναι ότι ο Μάρκο Σίλβα έχει πολύ καλές σχέσεις με τον εκπρόσωπο του λατινοαμερικάνου κεντρικού αμυντικού, γεγονός που φέρνει τους ερυθρόλευκους σε θέση ισχύος σε ότι έχει να κάνει με άλλες ομάδες που θα ήθελαν να πάρουν τον παίκτη με μορφή δανεισμού.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ