2016-06-10 06:58:16
Φωτογραφία για Δίδυμες γέννησαν την ίδια μέρα τα μωράκια τους με μια μόλις ώρα διαφορά!
Μια αλλιώτικη είδηση που διαβάσαμε σήμερα μας εξέπληξε ευχάριστα και μας έκανε να σκεφτούμε ότι το συναισθηματικό δέσιμο των διδύμων πράγματι είναι κάτι το μοναδικό και το ανεπανάληπτο. Διαβάστε λοιπόν την απίθανη ιστορία δύο δίδυμων αδερφών από το Αίγιο που το δέσιμο μεταξύ τους ήταν τόσο ισχυρό και δυνατό που κάταφεραν να μοιράζονται πολλά περισσότερα από ότι τα συνηθισμένα δίδυμα.

Ο λόγος για τις δίδυμες Νατάσα και Δήμητρα Παναγιωτακοπούλου. Γεννήθηκαν με λίγα λεπτά διαφορά η μία με την άλλη. Μεγάλωσαν πολύ αγαπημένες και δεμένες μεταξύ τους στη γειτονιά πίσω από τη Φανερωμένη Αιγίου και έμοιαζαν πραγματικά σαν δυο σταγόνες νερό, τόσο που λίγοι τις ξεχώριζαν με την πρώτη ματιά. Σπούδασαν κι οι δυο δασκάλες, διορίστηκαν, παντρεύτηκαν την ίδια περίοδο, κυοφόρησαν την ίδια περίοδο και...γέννησαν την ίδια μέρα!  Η μεν Δήμητρα ένα υγιέστατο κοριτσάκι και η Νατάσα ένα υγιέστατο αγοράκι, με διαφορά μιας μόλις ώρας μεταξύ τους αναφέρει το Filodimos.gr.


 Ο γνωστός Αιγιώτης χειρουργός γυναικολόγος κ. Αντώνης Ανδριώτης, έγραψε σχετικά στη σελίδα του στο facebook, αναρτώντας και τη φωτογραφία:

"Δίδυμες στη ζωή, δεν αποχωρίστηκαν ούτε στον τοκετό. Γέννησαν την ίδια ημέρα, με διαφορά μιας ώρας, έχοντας την ίδια μαιευτική ηλικία. Ημέρα μοναδική, για την ζωή τους και για την δική μου. Νατάσα και Δήμητρα, Θοδωρή και Γιάννη, αισθάνομαι ευλογημένος για την εμπειρία αυτή και ευγνώμων που με εμπιστευτήκατε. Θερμά ευχαριστήρια στην κα Φωκά και το Μαιευτηριο Ηώ για την φιλοξενία και την αγάπη τους. Να σας ζήσει ο μπέμπης και η μπέμπα!"
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ