2016-06-10 09:53:02
Φωτογραφία για ΧΑΝΕΙ ΝΤΙΛΕΪΝΙ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ... ΣΠΑΝΟΥΛΗ!
Σε πρώτο πλάνο για την Νταρουσάφακα, βρίσκεται ο Μάλκολμ Ντιλέινι, για τον οποίο υπάρχει ενδιαφέρον από την Μπαρτσελόνα, ενώ τον... κοιτάει και ο Παναθηναϊκός. Ωστόσο, όλα δείχνουν πως ο 27χρονος γκαρντ, που έμεινε ελεύθερος από την Κουμπάν του Μπαρτζώκα, φαίνεται πως προτιμά τους "μπλαουγκράνα" (εκτός αν προκύψει κάτι σημαντικό από το ΝΒΑ).

Από τη στιγμή που ο Ντιλέινι... απομακρύνεται, το ενδιαφέρον της Τουρκικής ομάδας επικεντρώνεται στον Βασίλη Σπανούλη, με στόχο να κάνει το μεταγραφικό... "μπαμ" του καλοκαιριού.

Τουρκικά ΜΜΕ αποκαλύπτουν πως η Νταρουσάφακα είναι διατεθειμένη να δώσει 2.5 εκατομμύρια το χρόνο για διετές συμβόλαιο στον αρχηγό του Ολυμπιακού, ο οποίος την προσεχή Δευτέρα θα έχει συνάντηση με τους Αγγελόπουλους για το μέλλον του στον Θρύλο.

Ο Σπανούλης θέλει να παραμείνει στο Λιμάνι και να κλείσει την καριέρα του εκεί, όπως έχει τονίσει πολλές φορές, ωστόσο πηγαίνει στο ραντεβού με συγκεκριμένα... "θέλω" και περιμένει να ακούσει τι έχουν να του προτείνουν οι ιδιοκτήτες του Ολυμπιακού.


Η Νταρουσάφακα ελπίζει ότι... δεν θα επέλθει συμφωνία και ο "Kill Bill" θα βγει ελεύθερος στην αγορά για να κάνει την κίνησή της. Υπάρχει ζωηρό ενδιαφέρον των Τούρκων για τον V-Span και ετοιμάζονται να κάνουν την πρώτη τους πρόταση που δεν θα ξεπερνά τα 2 εκατομμύρια (το χρόνο) για διετές συμβόλαιο. Χωρίς, βέβαια, αυτό να σημαίνει πως δεν θα ανεβάσουν κι άλλο την προσφορά τους, αν χρειαστεί.

Όλα αυτά, φυσικά, μόνο αν ο Σπανούλης δεν τα βρει με τους πρωταθλητές Ελλάδας, στους οποίους θέλει να παραμείνει και να ολοκληρώσει την πλούσια καριέρα του. Ο ίδιος μάλιστα είναι μάλιστα διατεθειμένος να... βάλει νερό στο κρασί του δεδομένης της οικονομικής κατάστασης που επικρατεί στη χώρα μας.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
O ALONSO OFF APO FORMULA 1;
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
O ALONSO OFF APO FORMULA 1;
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ