2016-06-10 10:06:05
Φωτογραφία για ΚΟΙΤΑΕΙ ΨΗΛΑ ΓΙΑ... ΨΗΛΟ Ο ΘΡΥΛΟΣ! *VIDEOS*
Mπορεί όλοι να περιμένουν την κατάληξη της υπόθεσης Σπανούλη στον Ολυμπιακό, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι οι πρωταθλητές έχουν αφήσει στην... τύχη τους τις άλλες κινήσεις που έχει ανάγκη το ρόστερ της ομάδας.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, το τυπικό και κάποια... διαδικαστικά απομένουν για την μεταγραφή του Οκάρο Γουάιτ, η αναζήτηση για ένα σέντερ που θα συμπληρώνει τον Γιανγκ καλά κρατεί, όπως και η αναζήτηση ενός παίκτη που θα τραβάει το σκορ, δίπλα στον Σπανούλη.

Ο Ολυμπιακός κοιτάει κάποιες περιπτώσεις ψηλών που είναι ήδη γνωστές (π.χ. Κόλτον Άιβερσον) αλλά και κάποιες άλλεςπ ου δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας. 

Μία απ'αυτές είναι ο 26χρονος Αμερικανός Τζάστιν Χάμιλτον (2.11 μ.) της Βαλένθια. Ο Χάμιλτον βγήκε το 2012 από το Αϊόβα Στέιτ και επιλέχθηκε τότε στο Νο45 του ντραφτ.

Την τρέχουσα σεζόν που ήταν και η κορυφαία του, με την Βαλένθια είχε στο πρωτάθλημα 13.8 πόντους και 5.3 ριμπάουντ. Στον πρόσφατο αγώνα μάλιστα (80-82) κόντρα στη Ρεάλ πέτυχε 23 πόντους και κατέβασε 10 ριμπάουντ! 


Στο Eurocup είχε 11.3 πόντους και 5.5 ριμπάουντ, με τα ποσοστά του να... λένε 71.1% στις βολές, 54.5% στα δίποντα και 39.3% στα τρίποντα!  

Είναι ψηλός που έχει παιχνίδι με πλάτη και πολύ καλό τρίποντο και είναι περιζήτητος, πράγμα που σημαίνει ότι μόνο εύκολη δεν μπορεί να χαρακτηριστεί η περίπτωσή του. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν μάλιστα ότι η περίπτωσή του μπορεί... εύκολα να πλησιάσει το 1 εκατ. δολάρια... 

Δείτε τον στα βίντεο που ακολουθούν :  
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ