2016-06-10 12:05:15
Φωτογραφία για Το αποσμητικό και οι εναλλακτικές χρήσεις του!
Πώς θα ζούσαμε χωρίς αποσμητικό; Χάρη στη βιομηχανία ομορφιάς το αποσμητικό είναι... ουσιαστικά μια ανάγκη για φυσική υγιεινή. Πολλοί άνθρωποι, όμως, φαίνεται να παραβλέπουν τη χρήση του με αποτέλεσμα η όσφρησή μας να ταλαιπωρείται σε τυχόν συναντήσεις μαζί τους. Για όσους το εκτιμούν και σέβονται τον εαυτό τους ακολουθούν 4 εναλλακτικές χρήσεις του πέραν της περιοχής της μασχάλης.

1. Σταματά την εφίδρωση των ποδιών

Λίγο πριν τον ύπνο απλώστε λίγο αποσμητικό στα πέλματά σας. Ακριβώς όπως συμβαίνει με τις μασχάλες σας, έτσι και τα πόδια σας δεν ιδρώνουν και μυρίζουν καλύτερα.

Στην πραγματικότητα, μπορείτε να δοκιμάσετε αυτό το τέχνασμα σχεδόν σε κάθε περιοχή, κάτω από το στήθος, πίσω από τα γόνατα ακόμη και στις παλάμες σας.

2. Προστατεύει τα πόδια από φουσκάλες

Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει το γεγονός ότι τα νέα παπούτσια πολλές φορές είναι σκληρά και μας στενεύουν μέχρις ότου πάρουν τη φόρμα του πέλματος. Ευτυχώς, λίγο αποσμητικό μπορεί να κάνει τη διαδικασία χαλάρωσης λιγότερο επώδυνη. Απλά επαλείψτε λίγο αποσμητικό στο πίσω μέρος και στις πλευρές του ποδιού σας πριν φορέσετε τα νέα παπούτσια σας. Και αυτό γιατί ενεργεί ως εμπόδιο προστατεύοντας το δέρμα σας από την τριβή.


3. Ανακουφίζει τα τσιμπήματα των εντόμων φαγούρα γρήγορα

Τα περισσότερα αποσμητικά από αλουμίνιο ανακουφίζουν από τα τσιμπήματα εντόμων. Το καλύτερο μέρος; Η ανακούφιση είναι σχεδόν στιγμιαία.

4. Αφαιρεί το βερνίκι νυχιών

Ψεκάστε λίγο αποσμητικό σε ένα κομμάτι βαμβάκι και τρίψτε απαλά το νύχι σας. Μπορείτε επίσης να ψεκάζετε απευθείας στα νύχια σας, αλλά θα πρέπει να ενεργήσετε άμεσα γιατί τα αποσμητικά σπρέι συνήθως στεγνώνουν γρήγορα.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ