2016-06-11 00:01:07
Φωτογραφία για Δημόσιο ΙΕΚ Πειραιά: Με γερές βάσεις στο παρόν και το βλέμμα στο μέλλον
Το Δημόσιο ΙΕΚ Πειραιά πραγματοποιεί την ετήσια Εκδήλωση- Γιορτή την Τετάρτη 15 Ιουνίου 2016 και ώρα 19:00 στο Αμφιθέατρο  του ΙΕΚ Πειραιά (πρώην κτίριο ΣΚΥΠ - Πειραιώς 95 ,Καμίνια ) . Με θέμα "Γερές βάσεις στο παρόν και το βλέμμα στο μέλλον".

Η εκδήλωση περιλαμβάνει την παρουσίαση ευρωπαϊκών  προγραμμάτων που πραγματοποίησε το Ι.Ε.Κ .Επίσης ζωντανό εργαστήρι Αρτοποιίας (Live Bakery) , επίδειξη μόδας και παράλληλες εκθέσεις των διαφόρων ειδικοτήτων του ΙΕΚ . Η εκδήλωση θα κλείσει με δεξίωση από τα τμήματα Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής του ΙΕΚ.

Στην Εκδήλωση-Γιορτή θα μιλήσει για την πολύπλευρη δραστηριότητα του ΙΕΚ Πειραιά ο Διευθυντής Γιώργος Διαμαντόπουλος . Την Εκδήλωση – Γιορτή παρουσιάζουν ο δημοσιογράφος και καθηγητής στο ΙΕΚ Νίκος Σηφάκης και η σπουδάστρια του ΙΕΚ στο τμήμα Δημοσιογραφίας Αγγελική Χατζηρήγα.

Τι είναι το Δημόσιο ΙΕΚ Πειραιά;

Το "Δημόσιο Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης Πειραιά" είναι το αρχαιότερο ΙΕΚ της χώρας (από τα πρώτα πειραματικά) με έτος ίδρυσης 1992 και τη στιγμή αυτή, μετά την αναστολή λειτουργίας του 2ου ΙΕΚ Πειραιά και τη συγχώνευσή του με το υπάρχον 1ο, είναι και το μεγαλύτερο.

Σήμερα παρέχει επαγγελματική κατάρτιση σε μεταδευτεροβάθμιο επίπεδο σε νέους ανθρώπους ηλικίας 18+, που δυσκολεύονται να μπούνε στο κόσμο της εργασίας, για να τους βοηθήσει να αναπτύξουν ικανότητες ώστε να ενισχύσουν τις προοπτικές απασχόλησής τους αλλά και ήδη εργαζόμενους οι οποίοι χρειάζονται τεκμηριωμένα γνωστικά εφόδια πάνω στο αντικείμενο εργασίας τους.

Για το έτος κατάρτισης 2015-2016, μέσω άριστα καταρτισμένων εκπαιδευτών και μελών του διοικητικού προσωπικού, παρέχει κατάρτιση σε περίπου 500 καταρτιζόμενους σε 21 τμήματα και απασχολεί 130 εκπαιδευτές στις διάφορες ειδικότητες Τομέων Οικονομίας - Διοίκησης, Πληροφορικής, Τουρισμού, Εφαρμοσμένων Τεχνών, Γραφιστικής, Μαγειρικής, Αρτοποιΐας - Ζαχαροπλαστικής, Ναυτιλιακής κατεύθυνσης, Διαιτολογίας κ.λπ.

Περικλής Τσακίρης
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ο ΟΦΗ μιλάει με Σαμαρά
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ο ΟΦΗ μιλάει με Σαμαρά
Γαλλία-Ρουμανία: 2-1
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Γαλλία-Ρουμανία: 2-1
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ