2016-06-11 07:06:15
Φωτογραφία για Ανάπλαση του γηπέδου ποδοσφαίρου του Δημοτικού Σταδίου Παναγιώτης Βογιατζής της Λαυρεωτικής
Προγραμματική Σύμβαση με αντικείμενο το έργο «Κατασκευή ποδοσφαιρικού τάπητα και λοιπού εξοπλισμού για τις ανάγκες του γηπέδου... του Δημοτικού Σταδίου "Παν. Βογιατζής" Δήμου Λαυρεωτικής», υπέγραψαν η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου και ο Δήμαρχος Λαυρεωτικής, Δημήτρης Λουκάς. Πρόκειται για έργο συνολικού προϋπολογισμού 533.000 ευρώ με ΦΠΑ, το οποίο χρηματοδοτείται από ίδιους πόρους της Περιφέρειας Αττικής.

Σκοπός του έργου είναι η ανακατασκευή του γηπέδου ποδοσφαίρου του Δήμου Λαυρεωτικής, διαστάσεων αγωνιστικού χώρου 68,00 Χ 105,00 μέτρα, προκειμένου να επιστρωθεί με τεχνητό ποδοσφαιρικό τάπητα πλήρως εναρμονισμένου με τις προδιαγραφές της FIFA και σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά Πρότυπα (EN14877), ώστε το γήπεδο να καταστεί κατάλληλο για αγώνες Εθνικής Κατηγορίας.

Ειδικότερα, οι παρεμβάσεις που θα εκτελεσθούν αφορούν, μεταξύ άλλων, σε αποξήλωση του συνθετικού χλοοτάπητα και μόρφωση επιφάνειας γηπέδου, σε κατασκευή συνθετικού χλοοτάπητα καθώς και σε προμήθεια και τοποθέτηση πάγκου αναπληρωματικών 13ων θέσεων, πάγκου παρατηρητών 3ων θέσεων και εστιών ποδοσφαίρου. Σημειώνεται ότι το έργο θα δημοπρατηθεί και θα εκτελεσθεί από τη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Λαυρεωτικής.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ